1/2 paket makarna 300 gr. tavuk göğüs 1 paket ( 200 ml. ) krema
2 tatlı kaşığı soya sosu 200 gr mantar 1 adet kırmızı dolmalık biber
3-4 diş sarımsak Tuz, karabiber, kekik
1/2 paket makarnayı kaynamış tuzlu su içerisinde kaynatın.
Makarna haşlanırken mantarları temizleyip bir tencereye alın ve mantarları bütün olarak tencerenin kapağı kapalı şekilde suyunu salıp çekene kadar pişirin.
Mantarların suyunu çekmesine az kala iri kuşbaşı doğranmış tavuğu ve kare doğranmış kırmızı biberi ilave edip kavurun. Kavrulan malzemenin içine sarımsak, soya sosu, baharatları ilave edip kapak kapalı olarak pişirin. Son olarak kremayı ilave edin ve pişirin.
Haşlanan makarnalarınızı süzüp servis tabağına alın ve hazırladığınız sos ile karıştırıp sıcak olarak servis yapın.
2 tatlı kaşığı soya sosu 200 gr mantar 1 adet kırmızı dolmalık biber
3-4 diş sarımsak Tuz, karabiber, kekik
1/2 paket makarnayı kaynamış tuzlu su içerisinde kaynatın.
Makarna haşlanırken mantarları temizleyip bir tencereye alın ve mantarları bütün olarak tencerenin kapağı kapalı şekilde suyunu salıp çekene kadar pişirin.
Mantarların suyunu çekmesine az kala iri kuşbaşı doğranmış tavuğu ve kare doğranmış kırmızı biberi ilave edip kavurun. Kavrulan malzemenin içine sarımsak, soya sosu, baharatları ilave edip kapak kapalı olarak pişirin. Son olarak kremayı ilave edin ve pişirin.
Haşlanan makarnalarınızı süzüp servis tabağına alın ve hazırladığınız sos ile karıştırıp sıcak olarak servis yapın.