TAVUKLU BÖREK TARİFİ
500 gram yufka
bir miktar haşlanmış tavuğun göğüs eti
1 çorba kaşığı margarin
1 bardak tavuk suyu
2 adet yumurta
YAPILIŞI:Yağlanmış tepsiye yufkaları serin. Üzerine yağlı, yumurtalı tavuk suyu serpin. Tekrar yufka serin, tekrar aynı harçla ıslatın. Ortasına tavuk etlerini döşeyin. Kalan yufkaları aynı harçla ıslatarak dizin. Üzerine yağ gezdirip fırına koyun. Servis yapın.
500 gram yufka
bir miktar haşlanmış tavuğun göğüs eti
1 çorba kaşığı margarin
1 bardak tavuk suyu
2 adet yumurta
YAPILIŞI:Yağlanmış tepsiye yufkaları serin. Üzerine yağlı, yumurtalı tavuk suyu serpin. Tekrar yufka serin, tekrar aynı harçla ıslatın. Ortasına tavuk etlerini döşeyin. Kalan yufkaları aynı harçla ıslatarak dizin. Üzerine yağ gezdirip fırına koyun. Servis yapın.