Tavuk Sote (japonya)

İnci

1907
Prenses
Malzemeler
1 yemek kaşığı sıvı yağ, kızartmak için
400 gr tavuk budu
Sos:
4 yemek kaşığı sirke
1 buçuk yemek kaşığı soya sosu
Garnitür:
İnce jülyen doğranmış istediğiniz sebze. (Japonlar genelde rendeden geçirilmiş turp, ince dilimlenmiş lahana veya havuç severler.)

Yapılışı
1. Tavuk budunu küçük parçalara bölün.
2. Sos malzemelerini bir kaba koyduktan sonra tavuk budunu ekleyin ve sosta 10 dakika bekletin.
3. Bir tavada sıvı yağını ısıtın ve tavukları kızartmaya başlayın. Piştikten sonra kalan sosu ekleyin ve 1 dk. kadar daha pişirin.
4. Sebzelerle servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst