AfetSu
Bayan Üye
Malzemeler
1 kg tavuk göğüsü fileto
4 yumurta
1,5 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
tuz
kızartmak için sıvıyağ
karabiber
Tarif
Etlerin her yerine tuz ve karabiber serpilir.
Un ve galeta unu ayrı düz tabaklara alınır, yumurtalar çırpılır.
Etler ilk önce una, sonra yumurtaya ve en son olarak galeta ununa bulanır.
Tavada sıvıyağ hafif ısıtılıp etler kızarana kadar kızartılır.
Sıvıyağ çok kızgın olduğu zaman etlerin dışı çabuk kızarıp içi çiğ kalabiliyor.
Pişmiş etlerin yağını çektirmek için kağıt havlu üzerine alın.
1 kg tavuk göğüsü fileto
4 yumurta
1,5 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
tuz
kızartmak için sıvıyağ
karabiber
Tarif
Etlerin her yerine tuz ve karabiber serpilir.
Un ve galeta unu ayrı düz tabaklara alınır, yumurtalar çırpılır.
Etler ilk önce una, sonra yumurtaya ve en son olarak galeta ununa bulanır.
Tavada sıvıyağ hafif ısıtılıp etler kızarana kadar kızartılır.
Sıvıyağ çok kızgın olduğu zaman etlerin dışı çabuk kızarıp içi çiğ kalabiliyor.
Pişmiş etlerin yağını çektirmek için kağıt havlu üzerine alın.