~AnıL~
Kayıtlı Üye
Malzemeler
2 adet tavuk gogsu (haslanmis,didiklenmis) 4 adet yumurta 2 bardak un 2 bardak zeytinyagi 2 kasik margarin
2 kasik un 2 bardak tavuk suyu Tuz, karabiber, 1/2 çay kasigi hindistan cevizi kabugu rendesi 2 corba kasigi kiyilmis maydanoz
Hazırlanışı
Tavugunuzun uzerine tuz ve karabiber serpin
2 kasik yagi ve 2 kasik unu bir tencerede pembelesmeden kavurun
Içerisine 2 bardak tavuk suyunu azar azar ilave ederek boza kivamina gelene kadar pisirin
Tavuk etini, hindistan cevizi rendesini ve maydanozu ilave edin
Kisik ateste 1-2 defa karistirip alin
Sogumaya birakin
Soguyan karisimdan bir yumurta kadar parçalar alip oval sekil verin
Yumurtalari bir kaba kirip iyice karistirin
Kofteleri ilk olarak una daha sonra yumartaya batirip kizartin
Kizaran köfteleri kagit yayilmis tepsiye alin
Sicak olarak servis yapin
AFIYET OLSUN
2 adet tavuk gogsu (haslanmis,didiklenmis) 4 adet yumurta 2 bardak un 2 bardak zeytinyagi 2 kasik margarin
2 kasik un 2 bardak tavuk suyu Tuz, karabiber, 1/2 çay kasigi hindistan cevizi kabugu rendesi 2 corba kasigi kiyilmis maydanoz
Hazırlanışı
Tavugunuzun uzerine tuz ve karabiber serpin
2 kasik yagi ve 2 kasik unu bir tencerede pembelesmeden kavurun
Içerisine 2 bardak tavuk suyunu azar azar ilave ederek boza kivamina gelene kadar pisirin
Tavuk etini, hindistan cevizi rendesini ve maydanozu ilave edin
Kisik ateste 1-2 defa karistirip alin
Sogumaya birakin
Soguyan karisimdan bir yumurta kadar parçalar alip oval sekil verin
Yumurtalari bir kaba kirip iyice karistirin
Kofteleri ilk olarak una daha sonra yumartaya batirip kizartin
Kizaran köfteleri kagit yayilmis tepsiye alin
Sicak olarak servis yapin
AFIYET OLSUN