Değişik farklı bir kitap bağımlısı oldum diye bilirim..
Queen2 N.❤ Prenses 29 Kas 2013 #2 ---> Tavsiye Bende seviyorum kitap okumayı ama malesef zaman bulamıyorum şu sıralar
AltiYuzAlti Kayıtlı Üye 29 Kas 2013 #3 ---> Tavsiye Valla okuma imkanın varsa oku derim kesinlikle bu arada kitabın ismini vermeyi unutmuşum Kitabın ismi: DENGESİZ BİR AŞKIN ANATOMİSİ
---> Tavsiye Valla okuma imkanın varsa oku derim kesinlikle bu arada kitabın ismini vermeyi unutmuşum Kitabın ismi: DENGESİZ BİR AŞKIN ANATOMİSİ
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 29 Kas 2013 #4 ---> Tavsiye Bozkurtlar kitabını okuyun tavsiye ederim Hüseyin Nihal ATSIZ - Bozkurtlar
Queen2 N.❤ Prenses 29 Kas 2013 #5 ---> Tavsiye AltiYuzAlti' Alıntı: Valla okuma imkanın varsa oku derim kesinlikle bu arada kitabın ismini vermeyi unutmuşum Kitabın ismi: DENGESİZ BİR AŞKIN ANATOMİSİ Genişletmek için tıkla ... fırsat bulduğumda mutlaka alıcam
---> Tavsiye AltiYuzAlti' Alıntı: Valla okuma imkanın varsa oku derim kesinlikle bu arada kitabın ismini vermeyi unutmuşum Kitabın ismi: DENGESİZ BİR AŞKIN ANATOMİSİ Genişletmek için tıkla ... fırsat bulduğumda mutlaka alıcam