Tavşanlı'ya Nijeryalı forvet

Mjoy

Kayıtlı Üye
PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Nijerya Primer Ligi takımlarından Sunshine Stars'dan Dele Olundare'yi bir yıllığına kiraladı.

Kulüp Menajeri Abdullah Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Olundare'yi bir yıllığına kiralık olarak takıma kazandırdıklarını söyledi.

Takımın forvet eksikliğini bu futbolcuyla kapattıklarını belirten Duran, şunları kaydetti:

"Dele Olorundare, Nijerya Primer Ligi'nde Sunshine Stars ve ülkesinin milli takımında top koşturan bir oyuncu. Kendisi 21 yaşında iyi bir futbolcu. Geldiği takımda ligler devam ettiği için şimdiye kadar 13 golü bulunuyor. Linyitspor'a yararlı olacağını düşünüyorum. Takımımız bu sözleşmeyle transfer sezonunu kapatmış oldu. Bundan sonra takımın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız."
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst