"Tatlıses azmettirdi ben de vurdum"

AySe^^

Bayan Üye
Derya Tuna'yı yaralayan Hüseyin Bozan'dan şok iddialar

8 yıl önce sanatçı İbrahim Tatlıses’in eşi Derya Tuna’yı çalıştığı gazino çıkışında bacağından vuran Hüseyin Bozan, Tatlıses aleyhine tazminat davası açtı ve dilekçesinde “Derya Tuna’yı İbrahimTatlıses istediği için vurdum” iddiasında bulundu. Olaydan sonraki mahkemede “Derya Tuna’ya kızdığım için vurdum” diyen Bozan, İbrahim Tatlıses’in azmettirici olduğu iddialarını yalanlamış ve 11 yıl hapis cezası aldıktan sonra, 4 yıl cezaevinde yatıp tahliye olmuştu. Bozan daha sonra, Tatlıses’in de aralarında bulunduğu Sauna Çetesi operasyonunda gözaltına alındı. Ancak bu kez mağdur olarak ifade verdi.

"BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

Bozan dava dilekçesinde, “İbrahimTatlıses Derya Tuna’ya kızmış, benden Tuna’yı öldürmemi istedi. Olay yerinde acıyıp bacağından vurdum. Tatlıses’in azmettirici olduğunu söylemedim. 4 yıl hapiste kalırken, kendisi hiç böyle bir olay olmamış gibi davrandı. Çıktıktan sonra kendisine ulaşmaya çalıştım. Bir defasında beni işyeri telefonundan aradı, ölümle tehdit etti. Sonra bana ‘sana ev veririm araba veririm sus’ dedi” iddiasında bulundu.

"SAUNA SANIĞINA KAÇIRTTI"
Tatlıses’in daha sonra kendisini sauna çetesine kaçırttığını ileri süren Bozan, “2007 yılında yanında gördüğüm ve kendisini yeğeni olarak tanıtan kişilerin de olduğu bir araçtan açılan ateşle Beyoğlu’nda yaralandım. Aynı kişiler, sauna çetesinden yargılanan isimlerdir” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri