tatliş

tatliş

Bayan Üye
beni tanımak istiyorsanız öncve aklınıza adrenalin tutkunluğum gelmeli çok deli bi yapım var adrenalini çok severimm kısacası manyaqım;)uzun bi süre çalıştım ve şimdi evde oturdum pinekliyorum;)sivastayım 19 yaşındayım ve kızmeslek lisesi mezunuyum o okulda okuyupta adrenalin olmak elde değil çünkü insanı delirtiyorlar:phobilerim son ses müzik dinlemek müzik tarzlarım piskolojime göre değeişio hertür dinlerim rap arabesk pop fantazi hepsine takılırım iş ki piskolojim değişik olsun:) delidir ne yapsa yeridir derler ya hani bende işte aynen eleyim;) neslin son türeyenlerindenim ben yaw;) uçuk kaçık bi yapım var benimle olan yaşıo gerçekten komedi bi yapım var herkes sürekli bana şu lafı söyler "SENİNLE OLAN HAYAT BULUR HİÇ YAŞLANMAZ" aynen ele sözü sözüne aynı:)çok matrağım ve aynı benim gibi deli olan insanları çok severim korku heyecan tutku aşk hepsi bi arada olmalı yaa işte böyleyim diyorumya arkadaşalr kısacası manyaqım;);););)

---> Tatliş....

adım suzan bu arada arkadaşlar bu arada arkadaşım el alışkanlığı oldu ;) bu similey bana

---> Tatliş....

aynen delidir ne yapsa yeridir güzeldi senı tanımak arabeskte dınlıyorsun oda guzel :)

saol tanıma fırsatı verdıgın ıcın

---> tatliş

güzeldi tatliş dilerim ömrün boyunca yaşamaktan zevk alırsın kabinde açan çiçeklerin solmasın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri