Banlayan: OzKaN Banlanan: Tatliçingene Sebep: Cok Konusuyor Hakkımda :) Süre:93 yıl
-oZKan- Ceo Admin 19 Mar 2007 #1 Banlayan: OzKaN Banlanan: Tatliçingene Sebep: Cok Konusuyor Hakkımda Süre:93 yıl
S SİBEL_1 Bayan Üye 19 Mar 2007 #2 aaa demek senin arkandan konuşuyo ellerim kaşınıyo özkan yollasana bana
K@RD€L€N Bayan Üye 20 Mar 2007 #3 YÜZÜNE SÖYLEYİN ARKDAŞLAR YÜZÜNE LAFINIZI ESİRGEMEYİN....VARSA BİŞEY İLK O BİLMELİ ARKASINDAN KONUŞMAK YAKIŞIRMI HEÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
YÜZÜNE SÖYLEYİN ARKDAŞLAR YÜZÜNE LAFINIZI ESİRGEMEYİN....VARSA BİŞEY İLK O BİLMELİ ARKASINDAN KONUŞMAK YAKIŞIRMI HEÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
kerem Kayıtlı Üye 20 Mar 2007 #4 bilmedim konu hakında yorum yapmak olmaz 93 yıl sonra gele bilirmi foruma tekrar iyi hal genel af filan oluyormu sitede
bilmedim konu hakında yorum yapmak olmaz 93 yıl sonra gele bilirmi foruma tekrar iyi hal genel af filan oluyormu sitede
-oZKan- Ceo Admin 20 Mar 2007 #5 Affedılcek Seyler Ayrıdır Aflı Cezalara Bız Zagten 2 yada 1 Gun Verıyoruz Ceazayı Bu Banlananlar Saddam Olaı Gibi Bişi Affı Yok
Affedılcek Seyler Ayrıdır Aflı Cezalara Bız Zagten 2 yada 1 Gun Verıyoruz Ceazayı Bu Banlananlar Saddam Olaı Gibi Bişi Affı Yok
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 20 Mar 2007 #6 eger affı yok dıosan affı olmaz zaten bu devırde fazla konusmak zararlı
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 20 Mar 2007 #8 ne demek ıstıon bakım benıdemı banlıcam ahahaha banlada bak napıomsanalda bısı yapamam ama reelde kısarım
ne demek ıstıon bakım benıdemı banlıcam ahahaha banlada bak napıomsanalda bısı yapamam ama reelde kısarım
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 20 Mar 2007 #12 yaaa ozkannnnnnneyse senı sevdıgımı bılıon kalsın bole farketmez benım ıcın bu arada mo9dluk ıcın tesekkurler
yaaa ozkannnnnnneyse senı sevdıgımı bılıon kalsın bole farketmez benım ıcın bu arada mo9dluk ıcın tesekkurler
D DaRKNesS_SoKaK Kayıtlı Üye 28 Mar 2007 #13 hehehehe konuşması güzel diil mi aga yaa bizde konuşuruz o zaman en güzel hep 93 yıl az bence idam etmek lazım h3h3h3h3h3h3h3
hehehehe konuşması güzel diil mi aga yaa bizde konuşuruz o zaman en güzel hep 93 yıl az bence idam etmek lazım h3h3h3h3h3h3h3