TatLiChey

tatLichey

Bayan Üye
026.gif

Welcome to My "KisiSel SayFaM tatLiChey" =)

Nikim TatLicHey isMim ise Büsra... 10 Mart 1989 yiLinda ankarada Dogdum suan 20 yasindayim =) 8 yasima kadaR türkiya ankara Yasadim.. 8 yasimda Almanya göc ettik daha dogrusu etmek zorunda Kaldim =) 12 senedir aLmanyada yasiyorum peh beaa yiLLar ne cabuk gecmis =)... Ailemize gelince 5nufusuz.. aNNem,Babam, Ablam kardesim ve ben... [/color]​

Annem ew haNimi, babam ise dede mesLegini yapiyor yani kasap =) abLam ise ticaretci..Kucuk kardesim ise adi ustune kucuk daha Ögrenci.. abLamla aramda bir bucuk yas farki war ama kardesimle 9 yil =)

Kendimi bildim bileli okuyorum we hayLada egitimim dewam etmekde bu gidisle pek bitecek gibi degil =)

Almanyaya ilk geldigimiz yillarda baya bir zorlanmisdim...kultur,ortam, arkadaslar..vsy. hersey birden degismisdi en zor olan ise "Dil"di... o yuzden o dönemler biraz zorunlar yasadim...icime kapanik bir insandim taki artik dili yawas yawas sökene kadar =) sukurler olsunki yaklasik 2 ise sonra o sorunumda kalkmisdi=) ama bir acildim tam acildim...Lise dönemim cok farkli gecdi diger dönemlere göre =) zamaninda cok tembel bir ögrenciydim ama gene notlarim fena degil di =) öyle böyle derken birde bakdim lisede bitdi =)

Hayatim bir kez daha degismisdi Liseden sonra...1 senelik hazirlik okudum...2006 yilinda postaya gelen bir kagit butun herseyimi degistirmisdi... o zamanlar sewineyim mi uzuleyim mi bir turlu karar weremedim.. bir yandan sewniyorudum aslinda oda genclisin wermis oldugu hayallerdi... yalNiz oturcaksin...karisanin yok.. istedigini yapmakla özgursun.. basinda bidi bidi yapan yok.. ama suan diyorum ki keske basimda bidi bidi yapan bir insan olsa...

öyle dusunurken birde yasamaya baslayinca aradaki farki cok iyi anladim..Özgurluk derken aslinda sorumlulugum ne kadar cok buyuk oldugunu yalnizken anladim.. öyle böyle derken sukur olsun ki 4 ay sonra ilk mezuniyetim war.. yaklask 2 senedir ailemden ayri kaliyorum..güzel bir Üni sehrinde...

Suanki egitimim Tipp Fiziktedavie & Massör

CD9_Fizik_Tedavi.jpg

BadHomepage.jpg

physiotherapie1.jpg

Dis görunusumle icim cok farkLidir.. Dis görumune bakarak Cok kisi cok laflar etti ama icim cok rahat cunku, ewlatlarini benim yerimde görmek isteyenler göremiyor ve benden beklemedigi davranisi göruyorlar... =)

Hayatimda kesinlikle kin beslemem.. daha dogrusu aklim ermeye basladigindan begri.. ama bana göre olmayanlarlada "selam nasilsin iyisindir ins" dan baska muhabbetim oLmaz =) ama ne zaman yardima ihtiyaclari olsa ilk kosan ben olurum... cunku o zaman kisiliklerini göre davranmam herseyden öte "insan" sonucta meslegim insanlarla oldugu icin yardim etmesini cok sewiyorum...

sevdigim muzik ise Movitasyonuma göre degisiyor o Anki durumuma göre degisiyor dile bilirim.. ne kadar civil civilda olsamm Slowdan vazgecmem.. ama rap dinlemesini sewerim.. en cok sevdigim ise arabami bir köseye cekip arkadaslarla sesi sonuna kadar acip eglenmek.. ama oda durumumuza bagli oluyor yha takiliyoruz isde =)

ama vazgecilmez sarkim..

b2z1jdmwt2ezdkgiq.png

İlk değilsen bile son aşkım olup kal
Senden öncesini yaşamadım sayarım
Böyle bir aşka ömür vermeye değer
Dillenirde nazara gelir diye korkarım

Deniz gözlüm benim senin için hazırım
Eğer ölüm gerekse ölmeye giderim
Yemin olsun seninim çocuklar gibi şirin
O deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim
Yüreğim acır inan senden uzak kalmasın
O deniz gözler benim başkası hiç bakmasın

Son arzun nedir diye gelipte bir sorsalar
Haykırış olur sesim sen yine sen der

loverhd4.jpg

Canım seni özler seni diler ister
Beni bırakma eğer ateşlerim söner

Bu araLar taKinti yapan Ise bu =)

dancing.jpg

HoobyLerime gelince ise tek sevdigim sey "danS" o bana bir tedavi gibi geliyor.

Anatomie.jpg

1132409.gif

Kitab okumasinida cok sewiyorum.. zamaninda kitablarin yuzunu acmazdim simdi ise bos vaktimde okumadan edemiyorum... genelde okudugum kitablar ise meslegimle ilgi kitablar.. Anatomie, Neuro anatomie felan filan..​

fobby ise Köpekler daha dogrusu canLi hayvanlar =)

MalesefKi cok yemek secerim kasap Kiziyim ama Et Yemem =) en cok sevdigim yemek turu ise Zeytin yagLi sarMa =)
zeytinyagli_sarma.jpg

tatLiLara gelince en cok sewdigim "cikoLaTa" =)

themaDesMonatsLeitartikelSchokolade.jpg

En sevdigim ders "Hepsi" sevmedigim ders demeye haKKim olmuyor cunku...Herseyden öte ben sunu iyi ögrendim hayatta sevmesende sevmeye calismak bile insana cok yararli oLuyor ..=)

3602027.jpg

[COLOR="DarkRed"]Burcum ise baLik.. ne kadar neseli bir insanda olsam bir o kadar duygusalim.. hemen aglayan biriyimdir =) ama her zaman icinde yuzumde bir gulucuk olur...

En sewdigim sözLer ise.. Kendimi mativasyon eden sözlerdir..
Odamin cogu yerindede asiLiLardir zaten =)

" Kendi geceLekleri ile PlanLari oLmayanLar, basKaLarin planLarina dahil oLurlar.."

"Basariya uLasman icin neler yapMan gerekdigini biLiyorsun.."

"YapmamakLa neler Kaybetceginide Biliyorsun..."

EGER...

"Yaparsanda NELER Kazanacaginida BILIYORSUN..."

Basariya ulasmanin bir tek yoLu wardir...

Oda

Üsenme...!
ERTeleme..!
Vazgecme..!

Bu laflari cok dogru buluyorum arkadaslar...

Tuttugum takima gelince...[/B][/I][/FONT][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://www.komikresimlerim.org/data/media/165/adsz.GIF

SimdiLik bu kadar yeter =) merak ettiginiz birsey Olursa Burdan sora BiLirsiniz =)​

218aaca47c1su11ph4.gif
218aaca47c1su11ph4.gif

Son düzenleme:
---> TatLiChey

Fakat Sarkını tanıtan resımler var 2. resımde beyaz renklı bı reklam var

Tmm Düzeltildi.

Son düzenleme:
---> TatLiChey

tsKler arkadasLar begenmenize sewindim.. bu arada kusura bakmayin kac kere Duzeltmeye calisdim ama hep hata werdi nedense bilmiyorum ama site bende cok yawas.. giriyorum ucuyorum uca uca bir hal oldum sinir oldum yha =)

Youtubeden eklemeye calisdim ama beceremedim sanirsam.. bu konudada yardimci olursaniz sewinirim...

---> TatLiChey

Seni tanıdığıma sevindim güzel tanıtmışsın kendini...Benimde hayatım okumakla geçti ve geçiyoda hâlâyapacak bişey yok napalım :)
Hayatında başarılar dilerim büşra

---> TatLiChey

Tamam Herşey süper Seni Tanımakda Süper :D ama FENERBAHÇELİ olman moralimi bozdu :p :D

---> TatLiChey

hmm sayfan çok gzl kendini ii tanıtmışsın ailenle ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim;)

---> TatLiChey

--------------------------------------------------------------------------------
Her $ey Güzel Hoş Ama Nie Fb lisin hihihi

--------------------------------------------------------------------------------

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri