tatlı bir anı paylaşımı

mit^^

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şöyle düşündümde hani çevremizde birbirmize anlattığımız tatlı komik anılarımız olmuştur hadi onları paylaşalım hep beraber gülelim ben başlıyom

işim gereği bir gün manisaya gittim müşteri kılmı kıl kadın kendisi
neyse biraz kilolu tabi kendisi birde hani manken mearakından olsa gerek daracık elbiseler giymiş sanki çok yakışıyo gibi neyse bana yok orası olmamış yok burası olmamış falan filan deyip eğilip kalkarken oda nesi carttttttttttttt idye bi ses ama ne ses sandımki gök gürlerdi kadın bir zıpladı şöyle eee tabi okadar yerinde durmazsa olacağı oydu pantalonu arka ksımdan tahmin edersiniz 2ye ayrıldı ama nasıl kaçışmalar beni hiç sormayın döndüm arkamı nasıl gülüyom öyle böyle değil resmen basıyorum kahkahayı kadın koşturup duruyo ama var ya bittim şimdi yazarken bile gülüyorum hala ya ne güldüm bbeeeeeee

yuahhahaha koptummm :)))))

avea kuLLananLar biLir patLıcan uyeLigi war bende bugun abime anLattım abimde ii yap bakaLım dedi.Sonra arkadasa msj attım dedimki :))) msj ı aynen yazıorum :))
kız kubra su portakaL oLayı vardı ya ona nası uye oLuoduk bi msj at heLe :))) kubradan msj geLdi :))
ne portakaLı yaa patLıcan demek istedin herhaLde
yuhahah koptum yaaa sonra aLta kaLırmıyım cvp yazdım
ay portakaL beni andı patLıcan yazcaktım :DDDDD
pek komik degiL ama ben koptum yaaa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri