TatiL Kaçamağı..

| ηeŦe'S' |

Bayan Üye
İtiraf Etmeliyim ki Gecen Sene K.Maraşta Çok Fena HastaLanmıştım.
Hastane Bi kaç Gün evim Yurdum oLmuştu Denecek Derecede :) Üşütmüşüm Acayip Derecede..
Ailem Bunun Sebebini Dondurmaya BağLadı..Nede oLsa Meşhurdur Dondurmamız..
üşüttü ,hava değişimi,vs Gibi.

Ama Sebeb O DeğiLdi

Bir akşam KuzenimLe oturuken Dışarı Çıkmak istedik,marketten bişiler Alıp Dönücektik..Evde Eniştem Ben Kuzenim Vardı :) eniştem evde olduğu için izin almamız mümkün deildi..annemler Kandil Sebebiyle teyzemlerle beraber Sabahlayacaklardı,evde yoklardı..
Yatıcaz Diyip Odanın kapısını kitleyip Balkondan Kaçtık :) Saat akşam 10` cıvari :) ama malesef atladıgımız Balkonu Çıkamadık.. Yapack Bişi oLmadıgı İçin ayaklarımız Patlayana Kadar gezdik.Parkta Sabahladık..( tavsiye etmiyorum,Helede Kız iseniz :D )

Donmuş Bir şekilde elimizde 1 ekmek sabahın 7.30 da Kapıya Dayanıp
-Yürüyüşe Çıktık dnüşte ekmek Aldık YalanıyLa Attık kendimizi Odaya :)

Ertesi Gün İse Soluğu Hastanede Almıştım..

Şuan BiLe Ailem Bunu Öğrense Sanmıyorum Bİrdaha Maraşa Gitmem Söz Konusu oLsun..

NedemişLer çok sıkarsan bir Gün Bu Kız evden Kaçar. :D Ogün Geçen Seneymiş Demekki :p

---> TatiL Kaçamağı..

Şuan olsa aynı şeyi yaparmıydın peki ?

yada eniştenden sizi markete götürmesi için ricamı ederdin ?

merak ettim cidden başınıza bişey gelmeden iyi atlatmışsınız :)

---> TatiL Kaçamağı..

Bilmem Belki..

Eniştem İizn Vermezdi.Hem Küçük Bİyer Yani Koskoca Site EvLeri Bir Mahalle Gibi Düşünün.Hastanesi alışveris Merkezi Okulu O Sitenin İçinde O Yüzden Korkucak Bişide Olmadı İçin Korkmadık.

Gelebilirdi Belki ama Gelmedi .D

---> TatiL Kaçamağı..

anladım.. teşekkür ederiz bizimle paylaştıgınız için :)

---> TatiL Kaçamağı..

Yaptığınızın yanlış olduğunu anlamışsanız zaten hiçbir sorun kalmamış demektir bence:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri