| ηeŦe'S' |
Bayan Üye
İtiraf Etmeliyim ki Gecen Sene K.Maraşta Çok Fena HastaLanmıştım.
Hastane Bi kaç Gün evim Yurdum oLmuştu Denecek Derecede Üşütmüşüm Acayip Derecede..
Ailem Bunun Sebebini Dondurmaya BağLadı..Nede oLsa Meşhurdur Dondurmamız..
üşüttü ,hava değişimi,vs Gibi.
Ama Sebeb O DeğiLdi
Bir akşam KuzenimLe oturuken Dışarı Çıkmak istedik,marketten bişiler Alıp Dönücektik..Evde Eniştem Ben Kuzenim Vardı eniştem evde olduğu için izin almamız mümkün deildi..annemler Kandil Sebebiyle teyzemlerle beraber Sabahlayacaklardı,evde yoklardı..
Yatıcaz Diyip Odanın kapısını kitleyip Balkondan Kaçtık Saat akşam 10` cıvari ama malesef atladıgımız Balkonu Çıkamadık.. Yapack Bişi oLmadıgı İçin ayaklarımız Patlayana Kadar gezdik.Parkta Sabahladık..( tavsiye etmiyorum,Helede Kız iseniz )
Donmuş Bir şekilde elimizde 1 ekmek sabahın 7.30 da Kapıya Dayanıp
-Yürüyüşe Çıktık dnüşte ekmek Aldık YalanıyLa Attık kendimizi Odaya
Ertesi Gün İse Soluğu Hastanede Almıştım..
Şuan BiLe Ailem Bunu Öğrense Sanmıyorum Bİrdaha Maraşa Gitmem Söz Konusu oLsun..
NedemişLer çok sıkarsan bir Gün Bu Kız evden Kaçar. Ogün Geçen Seneymiş Demekki
Hastane Bi kaç Gün evim Yurdum oLmuştu Denecek Derecede Üşütmüşüm Acayip Derecede..
Ailem Bunun Sebebini Dondurmaya BağLadı..Nede oLsa Meşhurdur Dondurmamız..
üşüttü ,hava değişimi,vs Gibi.
Ama Sebeb O DeğiLdi
Bir akşam KuzenimLe oturuken Dışarı Çıkmak istedik,marketten bişiler Alıp Dönücektik..Evde Eniştem Ben Kuzenim Vardı eniştem evde olduğu için izin almamız mümkün deildi..annemler Kandil Sebebiyle teyzemlerle beraber Sabahlayacaklardı,evde yoklardı..
Yatıcaz Diyip Odanın kapısını kitleyip Balkondan Kaçtık Saat akşam 10` cıvari ama malesef atladıgımız Balkonu Çıkamadık.. Yapack Bişi oLmadıgı İçin ayaklarımız Patlayana Kadar gezdik.Parkta Sabahladık..( tavsiye etmiyorum,Helede Kız iseniz )
Donmuş Bir şekilde elimizde 1 ekmek sabahın 7.30 da Kapıya Dayanıp
-Yürüyüşe Çıktık dnüşte ekmek Aldık YalanıyLa Attık kendimizi Odaya
Ertesi Gün İse Soluğu Hastanede Almıştım..
Şuan BiLe Ailem Bunu Öğrense Sanmıyorum Bİrdaha Maraşa Gitmem Söz Konusu oLsun..
NedemişLer çok sıkarsan bir Gün Bu Kız evden Kaçar. Ogün Geçen Seneymiş Demekki