Tasarım Harikası Online Oyun

OyunDahisi

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Ben bir sürü MMORPG oyunu oynadım bu oyunların arasından en grafikleri sağlam oyunu buldum ve bunları size aktaracağım.
Bildiğiniz üzere bi insan ilk oyuna baktı mı görselleri ilgi odağı gelir. Bi oyunun grafikleri ne kadar iyiyse tutulma oranı o kadar artıyor.

2. olarakta bilgisayırının kaldırıp kaldırmayacağına bakar.
3. Olarak oyunun konusu ve türü gelmektedir. Oyunun konusu ne kadar sağlamsa o kadar ilgi odağı oluşturur çünki peki

böle bir oyun bulmak sizce kolay mıdır?

Bence değil Şİmdi oyunları bi gözden geçirelim ve size önerdiğimi söyliyeyim.

Metin2 diyelim Mmmorpg oyunlarında çığır açtı fakat kendini pek geliştirmedi oyunun grafikleri kötü ama her bilgisayarda oynanabilir hikaye sağlam ama insanın canını sıkan bir oyun hal böyle olunca insanlar başka bir oyun aramaya kalkışıyorlar bende siz aramayın diye bi konu açayım dedim.

Oyunun İsmi: NeverWinter

Bu oyun grafik açısından diğer oyunlara fark atan bi oyundur. Oyunun boyutu yüksek olsada nerdeyse bütün bilgisayarlarda oynanabilebilir bir ortam sağlanmış durumda.Bence MMORPG oyunları arasında konusu bu kadar sağlam grafikleri bu kadar sağlam bir oyun daha bulunmamaktadır.Oyunun karakter görüntüleri olsun skill hareketleri olsun bundan daha sağlamını bulmanız imkansız bence sizde denemelisiniz. Bu maceraya katılmak için hemen verdiğim linkten harekete geçin unutmayın siz en iyi oyunlara layıksınız..

http://www.arcgames.com/en/games/neverwinter

Sinematik Görüntüsü İçin Aşağıdaki Linke tıklayın [1080p İzlemeniz Önerilir]

www.youtube.com/watch?v=lKagJci4cPM

---> Tasarım Harikası Online Oyun

Güzel Oyun bende oynuyorum tavsiyemdir. Bundan daha sağlam grafiklisini bulmazsınız

---> Tasarım Harikası Online Oyun

Bakalım indirip göreceğiz. :) Sinematik görüntüsü dikkatimi çekti ama iyi gibi duruyor :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri