hayal_qözlüm
Bayan Üye
Arkadaşlar bu olay benim babaannemin başından geçmiş ve bize anlatmıştı.Benim küçükken ölen bi Esra halam vardı.Ölüm sebebini kimse bilmiyordu.Otopside sonuç çıkmamıştı.Öldükten 2 gün sonra babaannem üstünde bir ağırlık hissetmiş ama kaldırması çok güç.Buna bi kaç gün dayanmış ama sonra doktora gitmiş doktor röntgen çekmiş bişi bulamamış.Tek tek kontrol etmiş tartıya çıktığında 140 kilo gelmiş.Doktor şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmış.Bişi diememiş bundan bi kaç gün sonra kurban bayramıydı babaanneme gitmiştik.Resim çektirdik fotoğrafçıdan bi kaç gün sonra resmi çıkardığımızda çok şaşırmıştık resimde babaannemin üzerinde omzuna oturmuş bi şekilde ölen halam vardı kanlı kanlı ben onu gördüğümde ağlamıştım.Babam şaşkın şaşkın olduğu yerde kaldı.Resmi babaanneme göstermemiştik çünkü kadın hasta iice üzmeyelim dedik .Bi kaç gün sonra babaannem ayağa kaktı çok iyiyim bugün dedi tartıya çıktı 75 kilo geldi.Şaşırdık resme baktığımızda halam babaannemin üstünde değildi.Ve bu bişi diil halam bi kaç kere rüyama girdi babamla konuşuolardı.Sende çok yakında bizden olacaksın demişti...Ve o rüyayı gördükten sonra ben 1 hafta uyuyamadım.Pisikoloğa gitmiştik saolsun o biraz yardımcı oldu.Ama hiç aklımdan çıkmıyor