TARKAN-kil oldum abi BswTpZlKGsM
Buğra1 Kayıtlı Üye 28 Eyl 2012 #2 ---> TARKAN-kil oldum abi [MENTION=54437]ashli[/MENTION] seni hatirladim gorunce xD
ashli Bayan Üye 28 Eyl 2012 #3 ---> TARKAN-kil oldum abi Buğra' Alıntı: @ashli seni hatirladim gorunce xD Genişletmek için tıkla ... :aaaaa: teesüflerimi sunarım xD
---> TARKAN-kil oldum abi Buğra' Alıntı: @ashli seni hatirladim gorunce xD Genişletmek için tıkla ... :aaaaa: teesüflerimi sunarım xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 28 Eyl 2012 #4 ---> TARKAN-kil oldum abi Sadece sohbetteki bir muhabbetten dolayi aklima geldin Yoksa aslaa
ashli Bayan Üye 28 Eyl 2012 #5 ---> TARKAN-kil oldum abi Buğra' Alıntı: Sadece sohbetteki bir muhabbetten dolayi aklima geldin Yoksa aslaa Genişletmek için tıkla ... Hadi affettim seni xD Bu arada şarkı çok kötü klip felaket teşekkürler hades
---> TARKAN-kil oldum abi Buğra' Alıntı: Sadece sohbetteki bir muhabbetten dolayi aklima geldin Yoksa aslaa Genişletmek için tıkla ... Hadi affettim seni xD Bu arada şarkı çok kötü klip felaket teşekkürler hades
H HaDeS Kayıtlı Üye 16 Eki 2015 #6 ---> TARKAN-kil oldum abi ...üstelik çorabı da ,kaçmış,kıl oldum Abi... hahaha