Hestia
Bayan Üye
MALZEMELER
5 adet domates
yarım paket taze tarhun otu
1 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı un
1 su bardağı süt
1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşar
Tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede margarin ve unu kavurun. 1 su bardağı sütü yavaş yavaş ilave edin. 5 su bardağı suyu da aynı şekilde yavaşca dökün ve kaynamaya bırakın. Domateslerin kabuklarını soyun ve blendırdan geçirin. Daha sonra kayanayan karışıma ilave edin. Tarhun, tuz ve karabiberde ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Çorba piştikten ve ılındıktan sonra arzuya göre bir kez daha blendırdan geçirebilirsiniz. Üzerine taze kaşar peyniri rendesi ile servis edin....
AFİYET OLSUN