Tarçınlı Şeftali Marmeladı (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Tarçınlı Şeftali Marmeladı (Almanya)

450 ml alan 4 kavanoz için yeterli

MALZEME
1.4 kilo şeftali ya da tüysüz şeftali (1 kilo çekirdeksiz meyve için),
1 limon,
pratik reçel şekeri,
1 tarçın kabuğu,
100 g portakal suyu

Yapılışı

1. Şeftalilerin üstüne kaynar su dökün, kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkartın. Meyvelerin üçte birini biraz limon suyu ile mikserde ezin, gerisini fındık büyüklüğünde doğrayın.
2. Marmeladı pratik reçel şekeri ile beraber kaynatın. Portakal suyunu katın. Marmeladı derhal kavanozlara doldurun, kapakları kapatın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst