tarayıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökbörü

Kayıtlı Üye
ben tarayıcı olarak chorumium kullanıorum ve forumda acayıp şekılde sorun yaşıorum acaba benım tarayıcıda mı var sorun yoksa bu aralar forumdan mı kaynaklanıor bu sorun

eğer tarayıcıdansa sorun hangı tarayıcıyı onerırsınız bana

---> tarayıcı

Aslında en iyi tarayıcılardan birini kullanıyorsunuz ben mozillada sorun olunca chorumium kullanıyorum, bir sorun yok bende ve forumda nadiren kopukluklar oluyor ama şu an sıkıntı yok...Sizde başka bişeyde sorun olmasın ? yada bide mozillayı deneyin ama bence chorumium mozilladan daha iyi

---> tarayıcı

Aslında en iyi tarayıcılardan birini kullanıyorsunuz ben mozillada sorun olunca chorumium kullanıyorum, bir sorun yok bende ve forumda nadiren kopukluklar oluyor ama şu an sıkıntı yok...Sizde başka bişeyde sorun olmasın ? yada bide mozillayı deneyin ama bence chorumium mozilladan daha iyi

onu bende bılıorum ama acaba dedım kendıme format atacağız başka çaremız yok

---> tarayıcı

Yinede tabi bu konulardan [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] daha iyi anlar..konu açık kalsın gördügü zaman belki bişey önerebilir

---> tarayıcı

ya sorun bırtek forumda oluor son yarım saattır hıçbışey yok sorunsuz devam edıor bana verıtabanında gıbı gelıor sorun

---> tarayıcı

Belki öyledir ama dedigim gibi pek anladıgım şeyler degil bunlar) ne desem yalan olur

---> tarayıcı

ben tarayıcı olarak chorumium kullanıorum ve forumda acayıp şekılde sorun yaşıorum acaba benım tarayıcıda mı var sorun yoksa bu aralar forumdan mı kaynaklanıor bu sorun

eğer tarayıcıdansa sorun hangı tarayıcıyı onerırsınız bana

sorunu yazmazsanız nasıl yardımcı olabılırız :)

---> tarayıcı

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] hemen anlatayım sorunu abi

*forumun içnde gezinirken sayfalar süreklı zaman aşımına uğruyor

mesela : bildirimler var değil mi abi bildirim gelıor a şahsı senın bu mesajından alıntı yaptı dıor alıntı yaptığı mesajı açsın die tıklıorum sayfa ya çok geç açılıor yada hiç açılmayıp zaman aşımına uğruor bu sorun son 2-3 gundur oluor

*abi google forumun ismini yazıorum arama yapıoruım düşelrforum geldi değil mi forumu açmak için tıklıorum benı arada sırada oluo buda ıkı sıte var oraya yonledırıor isimlerını hatırlamıorum ama bırısı oyun sıtesiydi

abi ben bu sorunun verıtabanından kaynaklandığını düşünorum sızce sorun bende mı forumda mı

---> tarayıcı

@-oZKan- hemen anlatayım sorunu abi

*forumun içnde gezinirken sayfalar süreklı zaman aşımına uğruyor

mesela : bildirimler var değil mi abi bildirim gelıor a şahsı senın bu mesajından alıntı yaptı dıor alıntı yaptığı mesajı açsın die tıklıorum sayfa ya çok geç açılıor yada hiç açılmayıp zaman aşımına uğruor bu sorun son 2-3 gundur oluor

*abi google forumun ismini yazıorum arama yapıoruım düşelrforum geldi değil mi forumu açmak için tıklıorum benı arada sırada oluo buda ıkı sıte var oraya yonledırıor isimlerını hatırlamıorum ama bırısı oyun sıtesiydi

abi ben bu sorunun verıtabanından kaynaklandığını düşünorum sızce sorun bende mı forumda mı

Hımm.. ara ara sunucu cpu yukselebılıyor bunun ıcınde bılesenlerımız mevcut 2 3 dk sonra pinglıyor ve cpu yu dusuruyor kasmaması ıcın. ama sureklı olmuyor bu.. ama 3 4 saatte bır olabılır kısa surelı denk gelırsen.

ratayıcında mutlaka buna etken
Maxthon kullanmanı onerırım..

---> tarayıcı

Hımm.. ara ara sunucu cpu yukselebılıyor bunun ıcınde bılesenlerımız mevcut 2 3 dk sonra pinglıyor ve cpu yu dusuruyor kasmaması ıcın. ama sureklı olmuyor bu.. ama 3 4 saatte bır olabılır kısa surelı denk gelırsen.

ratayıcında mutlaka buna etken
Maxthon kullanmanı onerırım..

abı napıorumkıde ışlemcıde kasılma oluor benım bırde çıft çekırdeklı

---> tarayıcı

Zaman aşımına uğraması sorunu bende de var, sanırım yetkililerin bazı işlemleri sırasında oluyordu, pek bilmem ama birkaç dakika bekleyince halloluyor.

Sorun bizdeymiş mi?

---> tarayıcı

abı napıorumkıde ışlemcıde kasılma oluor benım bırde çıft çekırdeklı

hayır yanlış anladın. sunucunun cpu su yukselıyor senın bılgısayarının degıl :)

forumun barındıgı ozel sunucusu var onuda kasa gıbı dusun anlık saldırı ıslem vs vs cok gırıs olunca yukselıyor otomatık kesıyor o arada olabılıyor tımeout:eek:k:

---> tarayıcı

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] abi şimdi baktım 4 kişiyle konuşuorum şuanda işlemcı kullanımı %4 sıcaklığı 30 derce

---> tarayıcı

hayır yanlış anladın. sunucunun cpu su yukselıyor senın bılgısayarının degıl :)

forumun barındıgı ozel sunucusu var onuda kasa gıbı dusun anlık saldırı ıslem vs vs cok gırıs olunca yukselıyor otomatık kesıyor o arada olabılıyor tımeout:eek:k:

abi o sorun ondansa başka siteye bağlanması neden pekı bu sorunda arada sırada oluor

---> tarayıcı

baska sıtelerede baglanamıyorsan worm vardır bılgısayarında format attır

abı başka sıtelere gırerken değil foruma gırerken oluo dıorum sorunu anlamadın galiba worm dan olsa ben temızledım wormları combofıxle kalma ıhtımalı yok

neyse abı bana format atmaktan başka çare bırakmadın format atym bıde ole bakıym sorun oluo mu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri