Aslında en iyi tarayıcılardan birini kullanıyorsunuz ben mozillada sorun olunca chorumium kullanıyorum, bir sorun yok bende ve forumda nadiren kopukluklar oluyor ama şu an sıkıntı yok...Sizde başka bişeyde sorun olmasın ? yada bide mozillayı deneyin ama bence chorumium mozilladan daha iyi
Belki öyledir ama dedigim gibi pek anladıgım şeyler degil bunlar) ne desem yalan olur
ben tarayıcı olarak chorumium kullanıorum ve forumda acayıp şekılde sorun yaşıorum acaba benım tarayıcıda mı var sorun yoksa bu aralar forumdan mı kaynaklanıor bu sorun
eğer tarayıcıdansa sorun hangı tarayıcıyı onerırsınız bana
@-oZKan- hemen anlatayım sorunu abi
*forumun içnde gezinirken sayfalar süreklı zaman aşımına uğruyor
mesela : bildirimler var değil mi abi bildirim gelıor a şahsı senın bu mesajından alıntı yaptı dıor alıntı yaptığı mesajı açsın die tıklıorum sayfa ya çok geç açılıor yada hiç açılmayıp zaman aşımına uğruor bu sorun son 2-3 gundur oluor
*abi google forumun ismini yazıorum arama yapıoruım düşelrforum geldi değil mi forumu açmak için tıklıorum benı arada sırada oluo buda ıkı sıte var oraya yonledırıor isimlerını hatırlamıorum ama bırısı oyun sıtesiydi
abi ben bu sorunun verıtabanından kaynaklandığını düşünorum sızce sorun bende mı forumda mı
Hımm.. ara ara sunucu cpu yukselebılıyor bunun ıcınde bılesenlerımız mevcut 2 3 dk sonra pinglıyor ve cpu yu dusuruyor kasmaması ıcın. ama sureklı olmuyor bu.. ama 3 4 saatte bır olabılır kısa surelı denk gelırsen.
ratayıcında mutlaka buna etken
Maxthon kullanmanı onerırım..
abı napıorumkıde ışlemcıde kasılma oluor benım bırde çıft çekırdeklı
hayır yanlış anladın. sunucunun cpu su yukselıyor senın bılgısayarının degıl
forumun barındıgı ozel sunucusu var onuda kasa gıbı dusun anlık saldırı ıslem vs vs cok gırıs olunca yukselıyor otomatık kesıyor o arada olabılıyor tımeoutk:
baska sıtelerede baglanamıyorsan worm vardır bılgısayarında format attır
Tmm pasam. Formatla sonra maxthon yaz google onu kullan
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.