"Taraftarın Büyüklüğünü Gördüm"

Buğra1

Kayıtlı Üye
Yeni transferimiz Moussa Sow, Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ettikleri için çok mutlu olduğunu söyledi ve taraftar desteğinin önemine dikkat çekti. Sow, "Böyle bir taraftarı Avrupa’da hiç görmedim. Herkes yürekten destek veriyor. Fenerbahçe taraftarın büyüklüğünü gördüm" dedi.

Moussa Sow maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Afrika Kupası’ndan dolayı takıma geç katıldım. 2 antrenmanla sahaya çıktım. Takım arkadaşlarımı hiç tanımıyorum bir takım dezavantajlarım vardı ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Takıma uyum sağlamaya oyun düzenine alışmaya çalıştım. Çok iyi performans sergileyemedim ama galibiyetten dolayı çok mutluyum. Defansif olarak iyi maç çıkardık kalemizde ciddi tehlike yaşamadık ve 2-0 galip geldik. Çok mutluyum" diye konuştu.

Taraftarın desteğine dikkat çeken Sow, "Böyle bir taraftarı Avrupa’da hiç görmedim muhteşemler. Herkes yürekten destek veriyor. Sahaya çıktığımızda bizi tek tek çağırdıklarında harika bir atmosfer vardı. Niang ve Dia beni uyarmıştı, taraftarın çok ateşli olduğunu söylemişti. Kendi gözümle de taraftarın büyüklüğünü gördüm. Takıma moral sağlıyorlar büyük destek veriyorlar, benim için önemli bir şeydi" dedi.

---> "Taraftarın Büyüklüğünü Gördüm"

söylediklerını okurken bıle heyecanlanan taraftarın takımındasın ne mutlu sana :) ne mutlu bızeee :)

I love you musa I love you musaa ! xD

Galatasaray maçında göreceksin sen bu tribünleri asıl..

trabzona, beşiktaşa (gol attı)... xD bir de gs ye (gol atsa) da bizim efsanemiz olsa xD

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri