Buğra1
Kayıtlı Üye
Fenerbahçemizin Galatasaray`ı 2-1 mağlup ettiği maçta çok kritik kurtarışlara imza atan Volkan Demirel, mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray`ın çok iyi bir takım olduğunu ancak buraya gelirken kendilerinin galibiyete inandığını ifade eden Volkan Demirel, "Trabzonspor maçına göre iyi bir oyun sergilemedik ama 3 puanı almasını bildik. Galatasaray bence ligin en iyi takımı. Çok kaliteli oyuncuları var, çok iyi hücuma çıkıyorlar. Biz de iyi takımız ama 3 Temmuz sürecinden beri yaşadıklarımız bizi zor durumda bıraktı. Biz cevabımızı burada vereceğimizi konuşmuştuk. Artık bazıları bize inanmaya başlamıştır ve gurur duymuştur" şeklinde konuştu.
Bugün Telekom Arena`da ortaya koyduğu performansı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Volkan, "Fenerbahçe kalesinde, Fenerbahçe`ye layık bir şekilde durmaya çalışıyorum. Bugün de hocamızı mahçup etmediysem, taraftarımızı mutlu ettiysem ne mutlu bana" diye konuştu.
Bugün Telekom Arena`da ortaya koyduğu performansı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Volkan, "Fenerbahçe kalesinde, Fenerbahçe`ye layık bir şekilde durmaya çalışıyorum. Bugün de hocamızı mahçup etmediysem, taraftarımızı mutlu ettiysem ne mutlu bana" diye konuştu.