Tanıştığımız özel yetenekli insanlar

Mangetsu

Kayıtlı Üye
Hepimiz insanlar olarak eşit yaratıldık. Aslında gündelik hayat ve zamanımızın belli olguları nedeniyle sıradan yaşamaktayız. Yinede sıradan gibi görünen fakat kimsenin doğru düzgün farkına varamadıkları bir takım yetenekleri bünyesinde barındıran bazı insanlarda bulunmaktadır.

Yani burada bahsetmeye çalıştığım şey "yetenek sizsiniz" vari Michael Jackson taklidi yapmaya çalışanları veya bir takım el çabukluğu ile bir şeyler yaparak övünebilen insanlardan bahsetmiyorum. Gerçekten sıradışı özelliklere sahip insanlardan bahsediyorum. Yaşantım boyunca bu tanımlamalara uyacak bir avuç insan keşfetmeyi başardım. Aslında bu merakım, kendimdede özel bulduğum bir şey yüzünden oldu. Tabiki bu benim sırrım açıklamayı düşünmüyorum.

Saat kullanmadan zamanı bilen adam ;
Eski yaşadığımız yerde Selim diye bir abimiz vardı. Ömrü boyunca saat kullandığını hiç görmedim. Bu insanın yeteneği saat kullanmaması değil aslında gök yüzüne bakarak, en kötü ihtimalle saati 15 dk lık bir fark ile doğru tahmin edebilmesiydi. Özellikle denize gittiğimiz vakitlerde zamanı ona sorardık. Ve bizzat bu yeteneğine şahit olmuş bir insanım.

Bunun gibi yetenekleri olan kişilerde rastladım. Zihin gücüyle kaşık bükebilenlerden okuduğu hiç bir şeyi unutmayan insanlara kadar ..

Sizlerinde böyle tecrübeleriniz olduysa, enteresan bir insan tanıdım diyorsanız fikirlerinizi burada paylaşabilirsiniz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri