Tango'ya devam!

Deathalone

Banned
Orta sahayı Federico İnsua ile güçlendiren Bursaspor hücuma da başka bir Arjantinli isimle takviye yaptı. Yeşil-Beyazlılar, Racing Club’un golcü oyuncusu Hector Damian Steinert ile bir yılı opsiyonlu iki senelik sözleşme imzaladı. Özlüce Tesisleri’nde yapılan imza törenine Bursaspor taraftarları da büyük ilgi gösterirken, 24 yaşındaki Steinert’le birlikte Timsah’taki Arjantinli sayısı 3’e çıktı. Batalla ve İnsua ile aynı takımda oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten golcü futbolcu, “Onlar, Bursaspor’a uyum sağlamamı kolaylaştıracaktır. Bana bu şansı verdikleri için teknik heyete, başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum. Daha önce Newell’s Old Boys’da bir şampiyonluk yaşamıştım, burada da şampiyonluğu yeniden yaşamak istiyorum. Buradaki atmosferi daha önceden söylemişlerdi” dedi.

‘Transferler sürecek’
İmza töreninde yer alan Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ise, “Steinert gelecek vadeden, teknik heyetin de daha önce izlediği, takımda çıkış yakalayacağını umdukları genç bir yetenek. Steinert’tan çok şeyler bekliyoruz. Bu transfer, inşallah Bursaspor’a ve Bursaspor’u sevenlere hayırlı olur. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri