Deathalone
Banned
Orta sahayı Federico İnsua ile güçlendiren Bursaspor hücuma da başka bir Arjantinli isimle takviye yaptı. Yeşil-Beyazlılar, Racing Clubun golcü oyuncusu Hector Damian Steinert ile bir yılı opsiyonlu iki senelik sözleşme imzaladı. Özlüce Tesislerinde yapılan imza törenine Bursaspor taraftarları da büyük ilgi gösterirken, 24 yaşındaki Steinertle birlikte Timsahtaki Arjantinli sayısı 3e çıktı. Batalla ve İnsua ile aynı takımda oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten golcü futbolcu, Onlar, Bursaspora uyum sağlamamı kolaylaştıracaktır. Bana bu şansı verdikleri için teknik heyete, başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum. Daha önce Newells Old Boysda bir şampiyonluk yaşamıştım, burada da şampiyonluğu yeniden yaşamak istiyorum. Buradaki atmosferi daha önceden söylemişlerdi dedi.
Transferler sürecek
İmza töreninde yer alan Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ise, Steinert gelecek vadeden, teknik heyetin de daha önce izlediği, takımda çıkış yakalayacağını umdukları genç bir yetenek. Steinerttan çok şeyler bekliyoruz. Bu transfer, inşallah Bursaspora ve Bursasporu sevenlere hayırlı olur. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız diye konuştu.
Transferler sürecek
İmza töreninde yer alan Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ise, Steinert gelecek vadeden, teknik heyetin de daha önce izlediği, takımda çıkış yakalayacağını umdukları genç bir yetenek. Steinerttan çok şeyler bekliyoruz. Bu transfer, inşallah Bursaspora ve Bursasporu sevenlere hayırlı olur. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız diye konuştu.