Tango Poison İstanbul'a geliyor!

ParadokS

Kayıtlı Üye
Dünyanın en ünlü dansçıları ve yeni nesil tango orkestrası Arjantinli Sexteto Milonguero’nun nefes kesen gösterisi ‘TANGO POISON’, İstanbulTANGO’nun katkılarıyla 11 Mart’ta İstanbul’da seyircilerle buluşuyor.

Tüm dünyada büyük ilgi gören tango gösterisi ‘Tango Poison’, Türkiye’nin önde gelen tango okullarından olan İstanbulTANGO’nun girişimiyle 11 Mart Pazar günü İstanbul’da sahne alacak. Dünyanın en ünlü çağdaş tango orkestrası Arjantinli Sexteto Milonguero ve Buenos Aires’ in Tango yıldızlarının hazırladığı ‘Tango Poison’ gösterisi bu yıl güçlendirilmiş kadrosu ile İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde sahnelenecek.

MAESTROLARA TÜRK DANSÇILAR DE EŞLİK EDECEK
Muhteşem bir görsel ve işitsel şölenin yaşanacağı geceye Javier Rodriguez – Virginia Pandolfi, Esteban Moreno-Claudia Codega, Diego Riemer – Maria Belen Giachello, Sebastian Achaval – Roxana Suarez, Claudo Forte - Barbara Carpino, Sebastian Jimenez- Maria Ines Bogado damgasını vuracak. Maestrolara Türk tango camiasının beğenilen dansçıları Aydın Kocamusaoğlu - Pelin Koyun ve Alper Ergökmen – Selen Sürek de eşlik edecek. Sunuculuğunu Toprak Sergen’in yapacağı bu kaçırılmaması gereken gösteri yalnızca bir gece düzenlenecek ve herkese açık olacak.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst