Tanem dizide mi oynayacak?

` Nur ~

Bayan Üye
Ünlü sunucu, gelen teklifleri nasıl değerlendirdiğini açıkladı

Acun Ilıcalı'nın projelerinde öne çıkarttığı Tanem Sivar, "Yoksa Rüya mı?", "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "Survivor" gibi projelerde ekranda yüzünü göstermişti. Sivar, şimdilerde Lig Tv'de yayınlanacak "21" adlı spor programı için Acun'la birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

DiziFilm’in haberine gore, her bölümünde en unutulmaz 21 golü, 21 penaltıyı ve 21 kaçan golü ekrana getirecek olan programda 21’den geriye doğru sayım yapılacak ve o golü atan ya da kaçıran kişi stüdyoda konuk edilecek.

En son Türk Malı'nda izdivaç programının sunucusu rolüyle Konuk Oyuncu olan Tanem, dizi teklifleri aldığını ama şu anda buna hazır olmadığını açıklayarak şunları ekledi "Şu anda öyle bir şey düşünmüyorum. Çok teklif geliyor ama ben istemiyorum. Zamanı gelirse yaparım. Kendimde yeterli donanımı görürsem olur. Hayatımın şu döneminde yaptığım işten inanılmaz keyif alıyorum ve bu işi bir süre daha yapmak, tadını çıkarmak istiyorum."

Sunuculuk dışında farklı projelerde de yer alacağının sinyallerini veren Tanem "Bu konuda ufak tefek sürprizlerim olabilir. Ama şu an belli olan bir şey yok. Görüşmelerin devam ettiğini ve sunuculuk yapmaya devam edeceğimi söyleyebilirim sadece" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri