Tamer Erbul: Sorumluluk bana ait

karagümrük

Kayıtlı Üye
SORUMLULUK-BANA-AIT_1331938241.jpg

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Bölgesel Amatör Lig'de bitime 3 hafta kala küme düşmesi kesinleşen yeşil kırmızılı ekibimizde sportif anlamda başarısızlığın sorumluluğunun kendisine ait olduğunu söyledi. Bölgesel Amatör Lig 8. grupta geçtiğimiz hafta Kütahyaspor'a yenilerek Süper Amatör Lige düşen Yalovaspor'da beklenen açıklama geldi. Kulüp başkanı Tamer Erbul, yaptığı yazılı açıklamayla takımın son durumuyla ilgili bilgi verdi.
Göreve geldikleri günden bu yana hep iyi işler yapmak için çalıştıklarını ancak bunu bir türlü sportif anlamda yansıtamadıklarını belirten Erbul, "Camiamızı bir araya getirmek için her kurumu ve şahısları ziyaret ettik. Hesaplarımızı şeffaflık ilkesiyle basın önünde denetleme kuruluna sunduk. Kulübü borçlandırmadık. Altyapımıza geleceğin güvencesi mantığıyla değer verdik. Tesislerimizde tadilat yaptık. Maalesef sportif başarıyı yakalayamadık. Bundaki başarısızlığın sorumluluğu, kulübün başkanı olarak bana ait. Sportif başarının olmayışı başarısızlıktır ve bunun bahane edilecek tarafı da yoktur" dedi.

"Şahsıma 2 Milyon 560 Bin Liralık Tebligat Yapıldı"
Profesyonel oyuncuların geçmişten kaynaklanan alacaklarından dolayı kulüpten ayrılmalarının, takımın ahengini bozduğunu ifade eden Tamer Erbul, "Takımımızdaki profesyonel futbolcuların alacakları, bizi zor duruma düşürdü. Daha doğrusu eski borçlardan kaynaklanan ağır yük, kulübümüzü de zor durumda bırakmış oldu. Vergi, sigorta ve elektrik borçları, kulübümüzün önünde büyük bir engel oluşturdu. Yalovaspor Kulübü'nün 2 milyon 560 bin liralık vergi borcu ve 10 bin 600 liralık elektrik borcu vardır. Borç yapmadığım halde şahsıma 2 milyon 560 bin liralık tebligat yapılmıştır. Esnafımız, hatırı sayılır miktarda imece usulü kulübümüze katkıda bulunmuştur. Ben de bu zor dönemde kulübümüze yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Malzeme Yardımı İçin Teşekkür Ederim"
Öte yandan Tamer Erbul, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "İl Genel Meclisimiz, kulübümüze malzeme yardımında bulunmuştur. Bu vesile ile sayın valimiz Esengül Civelek başta olmak üzere, İl Genel Meclisi'nin değerli üyelerine ve Özel İdare personeline kulübüm adına teşekkür ederim. Bu arada bizleri terk etmeyen, sahada onur mücadelesi veren teknik direktörümüz Yılmaz Kalaycı ve hepsi birbirinden değerli futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar saygı duyuyorum ve hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

KAYNAK:www.ajansyalova.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri