tam 5 yıl..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Gülümse

:D
Prenses
ya aslında 2 gün sonra ama ben yarın yokum. cumarteside maç var sabahtanda açamam oyüzden bu günden açtım konuyu.:D

şaka maka tam 5 yılımı geçirdim burda. liseye başlangıçtan mevzun olana kadark süre resmen. ben bu 5 yılda çok şey yaşadım burada. en güzel arkadaşlıklarımı en eğlenceli zamanlarımı burada yaşadım.

bazı insanlar değerlerinden daha fazla değerli oldular benim için.

2011de geri döndüğümde beni buraya bağlayan tek kişi ([MENTION=130374]REiSS[/MENTION]) eğer sen olmasaydın aşağıda saycaklarımın hiç biri olmazdı.iyiki varsın dostt:D

iyiki arkadaşım dostum dediklerim ([MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] [MENTION=153049]Sezen[/MENTION] [MENTION=151798]Sevda'Lı[/MENTION]) buradan oldu.onlar olmasaydı şu zor zamanlarım nasıl geçerdi bilemezdim. sizler herşeyden değerlisiniz :)

iyiki tanımışım onu tanımasaydım napardım dediğim kişi ([MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]) buradan oldu.

aşklarına imrendiğim çift ([MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]) buradan oldu

o ygs lys zamanının karınn ağrılarını beraber çektiim ([MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]) kişi buradan oldu

zıt görüşlerde olup saygı duyduğum kişi ([MENTION=151958]yesil83[/MENTION]) buradan oldu.

her tarot açtığmda aklıma gelen ilk isim ([MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]) burdan oldu

sitede eğlenmek istediğim aklıma gelen ilk isim ([MENTION=42739]karagümrük[/MENTION]) oldun :D

veee dahaaa sayamadığım niceleri.... hepiniz iyiki varsınız... ve iyiki buradayım dedittiriyıorsunuz :)

kalbini kırdağım bir kaç kişi var. onlardanda özür dilerimm :D

ağlıycam yeterrrrrrrrr :D

Son düzenleme:
---> tam 5 yıl..

sende iyiki varsın daha nice yıllara hep beraber inşallah :R

---> tam 5 yıl..

aşklarına imrendiğim çift ([MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]) buradan oldu
hayırlısı be gülüm.

---> tam 5 yıl..

Kanka meysıc hakkım bitik + telefonum bozuk yoksa ben seni geceleri rahatsız edeceğüm ama işte.. kader kısmet vb. xD
Üstteki lanet cümlemden dolayı özür diler ve nice 5 senelere der geçerim. Bende 5inci seneye ulaştığımda açacağım konuyu, daha var tabi. xD Artık o zaman kısmetse sende kutlarsın ha?
:eda:

---> tam 5 yıl..

Kanka meysıc hakkım bitik + telefonum bozuk yoksa ben seni geceleri rahatsız edeceğüm ama işte.. kader kısmet vb. xD
Üstteki lanet cümlemden dolayı özür diler ve nice 5 senelere der geçerim. Bende 5inci seneye ulaştığımda açacağım konuyu, daha var tabi. xD Artık o zaman kısmetse sende kutlarsın ha?
:eda:

ben buraya demir atmışım kanka başka sitelerde olmuyor kalıcılık :D
kutlarımmmmm :D

kaderrrrr deyip geçiyorumm :D

---> tam 5 yıl..

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] nice yıllara canım. daha iyileri güzelleri senin olsun inşallah :R

---> tam 5 yıl..

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] daha nıce yıllara veda konusması degıldır ınsallah :D
ayrıca bana bı tarot sozun var hala :D teee dogum gunumden kalan :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri