Tam 1 yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moreas

Bayan Üye
Bugüne konu açmadan geçemeyeceğim.(Kısa süreli bilgisayar bulmuşken xD) Forumda 1 yılımı doldurmuş bulunuyorum. :) Neler neler yaşadım aslında şu forumda. Ne güzel dostluklar ne güzel sevgiler buldum.

Forumun sahibinin Ankaralı olması beni bu foruma çeken nedenler olmuştu. [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] efendi olur kendileri. Saygı duyduğum ve sevdiğim birisidir. O ağır abi takılıp fazla konuşmasak da xD neyse. Daha sonralarında [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ablam ve [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Emreciğimin sıcak karşılamaları beni bu foruma iyice bağlanmama neden oldu. :cy(19):

Zaman geçti ve ben dünyalar tatlısı dünyalar güzeli [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] ile arkadaş dost oldum. Sırdaşım bir tanem her şeyimsin benim. :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] seni ne kadar severim bilirsin. Tanışmamız iyi anlaşmamız destan olur o yüzden yazmıyorum ama seni cidden seviyorum bil bunu. Hayatta istediğin her şey gerçekleşir umarım. :eda:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Bir tanecik dostum iyi ki varsın sen de.
[MENTION=162021]Klaus[/MENTION] yeni geldin ama seni de yazmak istiyorum iyi anlaştım seninle de. :)

Aslında bir sürü insan var ama fazla etiket yaptım diye kızılmasın şimdi. Giderayak kimseyle kötü olmayayım sonra.:) Ama şükür ki kimseyle bi sorunum olmadı. Bilmeden kırdıklarım varsa affola. Seviyorum sizi düşler forum.

---> Tam 1 yıl

1 satırmı yazdın benım için aşk olsunn :D:D teşekkür ederimmm selincimmm sendee iykii varsınn iyki gelmişsinnn :D

---> Tam 1 yıl

1 satırmı yazdın benım için aşk olsunn :D:D teşekkür ederimmm selincimmm sendee iykii varsınn iyki gelmişsinnn :D

Bir insana iyi ki varsın demek çok özel bir şey bence eğlenceli insan. :) Yazsam destan olur sonra yine çok konuştu bu kız dersin :p Ne me lazım ben az ve öz yazıp iyi ki varsın diyeyim. :) Değilse karamsar halimden beni kurtarıp yüzümün gülmesine neden olan yegane dostlarımdan birisin. :) Seviliyorsun :cy(19): Geçiçi olarak geldim. :(

---> Tam 1 yıl

Bir insana iyi ki varsın demek çok özel bir şey bence eğlenceli insan. :) Yazsam destan olur sonra yine çok konuştu bu kız dersin :p Ne me lazım ben az ve öz yazıp iyi ki varsın diyeyim. :) Değilse karamsar halimden beni kurtarıp yüzümün gülmesine neden olan yegane dostlarımdan birisin. :) Seviliyorsun :cy(19): Geçiçi olarak geldim. :(

Teşekkür ederimm şaka yapmıştım :connie_rockingbaby: sende seviliyorsunnn :cy(19):

---> Tam 1 yıl

Canim benim. Morum iyiki tanimissiz seni. Iyiki bizimlesin. Gunler su gibi gecip gidiyor. Nezaman 1 yil nezaman 2 yil gecti anlamiyoruz bile.

Seviliyorsun canim.
En kisa zamanda her bukdugun firsatta yine gel.
Nice hep beraber senekere insALLAH. [MENTION=158527]Puurple[/MENTION]

---> Tam 1 yıl

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Daha nice niiiice senelere o zaman canım sende çok seviliyorsun :) İyi ki varsın :cy(19):

---> Tam 1 yıl

Evet selin senle de bayağ anlaştık keşke daha çok konuşma imkanımız olsaydı. Artık işlerini halletiğin zaman görüşürüz [MENTION=158527]Puurple[/MENTION]

---> Tam 1 yıl

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] evet ablam çok çabuk geçiyor zaman. :)
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] canımsın :)
[MENTION=162021]Klaus[/MENTION] konuşuruz daha. :)

---> Tam 1 yıl

Canim arkadasim..Canimin ici..Selinim :) seni cok cok cok seviyorum :)
ayrica sen benim icin cok degerlisin..benim icin önemlisin..ve güzelsin bunu her seferinde kücücük tartismayla kapatip dursakta :)) iki güzeliz iste nökte :) hep böyle kalalim insallah canim dostum :*
daha nice senelere :)öpüyorum seni kocamaaan Mucukss :*

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]

---> Tam 1 yıl

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] canım beniiiiim :)

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] öyle bi dedin ki olmasam daha iyi gibi xD

---> Tam 1 yıl

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] yanlış anlaşılmasın diye illa smile mi kullanmamız gerek sen bılıon benım ıcımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri