Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız?
Buğra1 Kayıtlı Üye 6 Haz 2010 #2 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? Hep istemişimdir fakat bi türlü nasip olmadı basmak xD
---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? Hep istemişimdir fakat bi türlü nasip olmadı basmak xD
İmmortaaL Kayıtlı Üye 6 Haz 2010 #3 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? Yapardık diyormuş yapardım die okdum yapardım xD
U untouchable Kayıtlı Üye 6 Haz 2010 #4 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? Heyecan verici olmalı
inci_himes Bayan Üye 12 Haz 2010 #5 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? hiç öyle bi düğme görmedim xD
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 12 Haz 2010 #6 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? Evet yapardık hiç birşey olmamış gibi davranırdım xD
---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? Evet yapardık hiç birşey olmamış gibi davranırdım xD
ultra_merve Bayan Üye 3 Ağu 2010 #7 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? yapardım hatta o kadar çok bastımki polis geldi
Du Karmen Bayan Üye 3 Ağu 2010 #9 ---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? yapmazdım genelde okula taksiyle gittiğim için basıp gelmesini beklerdim hep
---> Taksi Çağırma Düğmesine Basıp Kaçarmıydınız? yapmazdım genelde okula taksiyle gittiğim için basıp gelmesini beklerdim hep