Takımların Sıralaması Hakkında..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş

neye göre bu sıralama ?

Alfebeye Göre B diğer harflerden daha once gelmiyormu ? geliyor e o zmn neden beşiktaş bu iki takımın altında ? bu konuya bi açıklık getirirmisinz ?

en sevmedigim şey ayrımcılık :(

---> Takımların Sıralaması Hakkında..?

bence takılıcak bişey neden Beşiktaş üstte olmasın ki ?

veya onlar üstteySe bi sebebi vardır sebebinide merak ediyorum =)

Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş

neye göre bu sıralama ?

Alfebeye Göre B diğer harflerden daha once gelmiyormu ? geliyor e o zmn neden beşiktaş bu iki takımın altında ? bu konuya bi açıklık getirirmisinz ?

en sevmedigim şey ayrımcılık :(

Benim En Sevmediğim Şeyde Bilmeden Konuşmak ;)

Resim Herşeyi Anlatıyor..

27417812.png

Aslında Haklısın
Cok Onceden Dıkkatımı Cekmıstı Ama Pek Takmadım

Sıralama Buyukluge Gore yapılıyor Dıye Tahmın Etmekteyım :eek:

Takma Sende Bu Kadar

burası paylaşım sitesi arkadşaım.

kim buyuk sitesi deil.

sıralamaya bakacağına paylaşılan knoulara bakmanı öneririm.

neyin ne olduqunu senden oqrenicem arkadaşım =)

bu konuda haklı olduqumu biliyorsunuz daha mantıklı cevaplar beni tatmin eder :)

neden art niyet arıyosunki her yerde böledir bu gidip istedigin foruma bakabilirsin hiç bi zaman beşiktaş başa yazılmaz bukadar kücük şeylere takılmaya gerek yok bence

senın düşüncene göre islam bölümüde sitenın başına almamız lazım yoksa dinsiz imansız gözüyle bakacaksın

nasıl hiç biryerde yokya ? bi cok forum sitesinde var saçmalama istersen. " hiç bir zaman yazılmazmış " nedenmiş o ?

ben 3 takım arasında karşılaştırma yaptım ne alakası var şimdi benim söylediqimle senin örnek verdiqin ? :D yok eğer oyle düşünüyosan oyle yapabilirsin boyle ayrımcılık yapanlardan ve yaptıqı bu yanlıştan donmeyip üsteleyen kişileri hiç sevmem :)

nasıl hiç biryerde yokya ? bi cok forum sitesinde var saçmalama istersen. " hiç bir zaman yazılmazmış " nedenmiş o ?

ben 3 takım arasında karşılaştırma yaptım ne alakası var şimdi benim söylediqimle senin örnek verdiqin ? :D yok eğer oyle düşünüyosan oyle yapabilirsin boyle ayrımcılık yapanlardan ve yaptıqı bu yanlıştan donmeyip üsteleyen kişileri hiç sevmem :)

sen sevsen nolcak sevmesen nolacak orasını pek anlayamadım ama herneyse..

forum alfabetik sıraya göre değil sadece spor bölümündeki 3 takıma göre ayrımcılık yapıyorsunuz diyosun diğer yerler alfabetik sıraya göre sıralanmış olsaydı ozaman haklı olabilirdin ortada ayrımcılık felan yok sabit fikirli birisin sanırım ayagının tozuyla bi destur çek

O zaman tüm konuları alfabetik sıraya göre yapalım ?

Anıl'a katılıyorum. İslam forumlarınıda başa alalım o zaman

Şimdi sen dinsiz imansız forumda sevmezsin

iyice saçlamaya başladınz :D yaptıqınızın yanlış olduqunu biliyosunuz buna inat birbirinize arka cıkıyosunuz neyse onemi yok ozqurce fikirlerini beyan edemessin burda hemen kısıtlarlar seNy neySe qeReksiz forumun qeReksiz kişiLeRi sorun deiL.

dieseL kaç yıLdır adminLk yapıyosunda bana bişeyler oqretmeye kalkıyosun Allah aşkına =) boşboş cümleler kurma'yın' :)

arkadaş neyi uzatıyorsun ?
böyLe yapmışLar böyLe gider
hee başka forumLar senin dediğin gibi yapıyorsa orda takıL burda böyLe ;)

iyice saçlamaya başladınz :D yaptıqınızın yanlış olduqunu biliyosunuz buna inat birbirinize arka cıkıyosunuz neyse onemi yok ozqurce fikirlerini beyan edemessin burda hemen kısıtlarlar seNy neySe qeReksiz forumun qeReksiz kişiLeRi sorun deiL.

dieseL kaç yıLdır adminLk yapıyosunda bana bişeyler oqretmeye kalkıyosun Allah aşkına =) boşboş cümleler kurma'yın' :)

Ben Sana Adminlikmi Taslıyorum?

Adminlik Taslasam İlk Mesajında Sanane Der Çıkardım.

Hakkettende Sanane

İster Çorum Spor 1 Olur İster 2 ister 3.

Sana Girip Çıkan Nedir?

İnsan Gibi Açıklama Yaptık

Sen İnsan Değilsen Suç Benimmi?

uza Git Mübarek Günde Günaha Koyma Beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri