??????????
คşкı๓ Bayan Üye 7 Eyl 2009 #3 ---> Takım için ölür müsün? galatasaraylıyım ama manyak değilim canımı sokakata bulmadım
FairytaleG.Bad Bayan Üye 8 Eyl 2009 #4 ---> Takım için ölür müsün? fenerliyim ama canımızı sokakata bulmuyoruz biz Genişletmek için tıkla ... evt bu..
---> Takım için ölür müsün? fenerliyim ama canımızı sokakata bulmuyoruz biz Genişletmek için tıkla ... evt bu..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #5 ---> Takım için ölür müsün? galatasaraylıyım ama manyak değilim canımı sokakata bulmadım
~Яαмσиα Bayan Üye 8 Eyl 2009 #6 ---> Takım için ölür müsün? galatasaraylıyım ama manyak değilim canımı sokakata bulmadım
A aura Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #8 ---> Takım için ölür müsün? galatasaraylıyım ama manyak değilim canımı sokakata bulmadım ölüm hariç herşey diyeyim
---> Takım için ölür müsün? galatasaraylıyım ama manyak değilim canımı sokakata bulmadım ölüm hariç herşey diyeyim
Fearless_TR Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #9 ---> Takım için ölür müsün? fenerliyim ama canımızı sokakata bulmuyoruz biz işte bu
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 1 Ara 2009 #14 ---> Takım için ölür müsün? fenerliyim ama canımızı sokakata bulmuyoruz biz
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 1 Ara 2009 #16 ---> Takım için ölür müsün? can almak ALLAH'a mahsustur olmem oldurmem
G Gülümse. Bayan Üye 1 Ara 2009 #17 ---> Takım için ölür müsün? Fenerliyim ama canımızı sokakta bulmuyoruz biz
Buğra1 Kayıtlı Üye 1 Ara 2009 #18 ---> Takım için ölür müsün? Önemli olan takımı için ölmek deqıl yasamaktır
karagümrük Kayıtlı Üye 1 Ara 2009 #19 ---> Takım için ölür müsün? galatasarayLıyım öLümüne.. bi gs bi semtim
REiSS Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #20 ---> Takım için ölür müsün? fenerliyim ama canımızı sokakta bulmuyoruz biz