Takı Tasarımları yapmayı seviyorum

umayya

Bayan Üye
El emeğimle takılarımı kendim yapmayı farklı şeyler üretmeyi çok seviyorum. Birbirinin aynısı şeylere para vermek yerine hayal gücümle kurgulayıp yeni şeyler ortaya çıkarmak daha çok hoşuma gidiyor. Ve tabi bu yaptıklarımı videoya çekip, kendisi üretmeyi seven ve bunu isteyen insanlarla paylaşmayı da çok seviyorum.

---> Takı Tasarımları yapmayı seviyorum

hımm ne güzel :) üretken insanları severim :) ayrıca böyle küçük hobiler benim de ilgimi çekmiştir

ne kadar güzel..
yaptıklarınızın resimleri var mı acaba merak ettim?

El emeğimle takılarımı kendim yapmayı farklı şeyler üretmeyi çok seviyorum. Birbirinin aynısı şeylere para vermek yerine hayal gücümle kurgulayıp yeni şeyler ortaya çıkarmak daha çok hoşuma gidiyor. Ve tabi bu yaptıklarımı videoya çekip, kendisi üretmeyi seven ve bunu isteyen insanlarla paylaşmayı da çok seviyorum.

Merhaba, sizin gibi insanların olması çok güzel :R Eğer el emeği takı tasarımlarınızın videosunu forumumuzda paylaşma düşünceniz var ise merakla bekliyor olacağım, iyi günler :R

ilgi alanım değil ama tebrik ederim
:)

Resimler bekleriz :) bu benim icin bi yetenektdir

Bende taki tasarimina merakliyimdir.Es dost belese getirmeye calisinca ara verdim acikcasi .)Videolarini bekliyorum .)Bende yapabilirsem paylasirim .)

Bende taki tasarimina merakliyimdir.Es dost belese getirmeye calisinca ara verdim acikcasi .)Videolarini bekliyorum .)Bende yapabilirsem paylasirim .)

:D

Hep bir beklenti içerisindeyiz degil mi :)
Anadan beklenti babadan beklenti abiden kardesten arkadastan vs vs
hiç bir şeyi kendi basımıza halledebilecek kadar cesur degiliz .
Genel olarak bir çıkarcılık menfeaat söz konusu : )

Birileri beklentilerimizi karşılamadığı zaman onu herkes gibi ilan ediyoruz
Veren elden ziyade alan el olmayı tercih ediyoruz
Birine iyilik yaptığınızı düşünün karşılığında Yine iyilik bekleriz
bulamadıgimiz zamanda karşı tarafı vefasız ilan ederiz .
halbuki vefa karşılık beklemez koşulsuz şartsız sonu nankörlük dahi olsa aynı iyi niyeti sergileyebilmektir
Fazlasıyla benciliz
Birde fazlasıyla iyi insanlarız bizler
Iyi insan olmaya çalışırken kötülere hayretle bakmamalı insan
Ancak onlara karşı Kendini muhafaza etmeli

Kimse seni düşünmez ki el
emegi dökmüşsün göz nuru akıtmışsın kimin umrunda
bitanede bana yapsanaların ardı arkası kesilmez
Versen olmaz vermesen gönül razı değil
emeksiz masrafsız hep bir beklenti
Ot gibi yaşayıp cenneti istemek gibi

Aynen öyle... Satip,harclik yapacaktim güya ama hatir kiramamak ve beklentilerini karsilamayinca tribe maruz kalmak biktirdi.Hepsini okulun kermesine bagislamistim.Simdi canim sıkılınca yegenime yapiyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri