Ta-Do-Şe çorbası

İnci

1907
Prenses
[FONT=verdana,geneva]alzemeler

[FONT=verdana,geneva]2 orta boy domates
1 tavuk göğsü
4 çorba kaşığı tel şehriye
Tuz ve karabiber
Buke garni (kekik, maydanoz, defne yaprağı)
5 su bardağı tavuk suyu
6 çorba kaşığı un
1 kereviz
1 pırasa
2 soğan
3 çorba kaşığı margarin
[/FONT]




[FONT=verdana,geneva]YAPILIŞI:[/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Yağı tencerede eritin. [/FONT]

[FONT=verdana,geneva]İnce doğranmış soğan, pırasa ve kerevizi ekleyip 6-8 dakika kavurun. [/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Un katın, unun rengi değişmeden tavuk suyunu azar azar ilave edin.[/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Harlı ateşte kaynatın. Kısık ateşe alın. [/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Buke garniyi, tuz ve biberi ekleyin. 25-30 dakika pişirin. Buke garniyi çıkarın.[/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Çorbayı mikserde karıştırın. Tel süzgeçten geçirin. [/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Tencereye domatesleri koyun. 2-3 dakika pişirin. [/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Süzdüğünüz çorbayı ekleyip kaynayınca tel şehriyeyi koyun. [/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Tel şehriye pişince tavuk parçalarını ekleyin. 3-4 dakika daha pişirip ateşten indirin.[/FONT]
[/FONT]
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst