Yorum sizden..Ben tek tek elim alısmıs tek tek e baska yasamıom :D:D
gizli.prenses Bayan Üye 7 Mar 2009 #1 Yorum sizden..Ben tek tek elim alısmıs tek tek e baska yasamıom
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 Mar 2009 #2 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı Tek tek
_Tiesto_ Banned 7 Mar 2009 #3 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek =)
matrock_guzel Bayan Üye 7 Mar 2009 #4 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek
.:Çağla:. Bayan Üye 7 Mar 2009 #5 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 7 Mar 2009 #6 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı Guzel Anket .. T9 La Yazmayı Hıc denemedım bılmıyorum yanı o yuzden tek tek
---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı Guzel Anket .. T9 La Yazmayı Hıc denemedım bılmıyorum yanı o yuzden tek tek
sLcN Bayan Üye 7 Mar 2009 #7 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı bi ara T9la yazıodum artık tek
Kasim_55 Banned 7 Mar 2009 #8 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı Tek tek tabıkıde
єѕмєя Bayan Üye 7 Mar 2009 #9 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı Tek tek...
% %ayshe% Bayan Üye 8 Mar 2009 #10 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek:d
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #11 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı T9 la yazıyorum bulamayınca tek tek yazıyom
---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı T9 la yazıyorum bulamayınca tek tek yazıyom
Chatlaq_ Bayan Üye 8 Mar 2009 #12 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı t9 a alıştım walla
Q qReenDayS<3... Bayan Üye 9 Mar 2009 #13 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı ayh asLA t9La yazmam aLLahm yha nfreD edıorm bn . yha meseLa normaLde hrkes nbr nabıon fALam dıe yazr dmı.. en aznDan bn oLe yazıormm.. ama t9da oLmuo yha naber napıyorsun oLuo we cok sınır bozucu + süt.. bn sewmıorm yah
---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı ayh asLA t9La yazmam aLLahm yha nfreD edıorm bn . yha meseLa normaLde hrkes nbr nabıon fALam dıe yazr dmı.. en aznDan bn oLe yazıormm.. ama t9da oLmuo yha naber napıyorsun oLuo we cok sınır bozucu + süt.. bn sewmıorm yah
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Mar 2009 #14 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek
S Saq0Lera <3 Bayan Üye 9 Mar 2009 #15 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek basaraktann
TSunami_61 Kayıtlı Üye 11 Mar 2009 #16 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı genelde hiç yazmam
İnci 1907 Prenses 11 Mar 2009 #17 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek T9da bazen istediğim kelime çıkmıyo bide sinirli biriyim o yüsden tek tek
---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek T9da bazen istediğim kelime çıkmıyo bide sinirli biriyim o yüsden tek tek
'Gülümse :D Prenses 11 Mar 2009 #18 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek
nones Bayan Üye 12 Mar 2009 #19 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı tek tek
F fresen06 Bayan Üye 12 Mar 2009 #20 ---> T9'lamı mesaj yazarsınız yoksa harfleri tek tek yazarak mı Tek tek