Syrup (Şurup) - 2013

mortal00

Kayıtlı Üye
SYRUP-Poster.jpg

Yönetmen: Aram Rappaport
Senaryo: Max Barry, Aram Rappaport
Oyuncular: Shiloh Fernandez, Amber Heard, Kellan Lutz, Brittany Snow, Rachel Dratch
Ülke: ABD
Tür: Komedi, Dram, Romantik
IMDB: 5,7
Vizyon Tarihi: 5 Aralık 2012
Süre: 90 Dakika
Bütçe: $6,000,000

Romandan uyarlanan Syrup acımasız reklam dünyasını şan, şöhret ve hayallerindeki kadının peşinde koşan genç bir dehanın gözünden anlatıyor. Pazarlama bölümünden dereceyle mezun olan Scat zengin ve başarılı insanlarla bir arada çalışmak için gereken her şeyi yapabileceğini kanıtlayacaktır. Scat “cinsellik satar” söylemine yeni bir anlam veren yeni bir ürünle ortaya çıkar.

Kendisini en üst noktaya getireceğinden emindir. Tabi eğer patronunu güzel ve gizemli “6”nın milyonlara değer bir fikir olduğuna ikna edebilirse… En iyi dostu tarafından ihanete uğrayan Scat kandırmaca ve hile ile dolu bir sektörle karşılaşmıştır. Bu şan ve şöhretin kendi etik anlayışına zarar verdiğini düşündüğü için, kendi özünü yeniden bulmaya çalışır. Normal bir insanın günde yaklaşık sekiz yüz reklam gördüğü bir dünyada, bu film reklamcılık dünyasına farklı bir taraftan bakıyor.

---> Syrup (Şurup) - 2013

Bu filmi almaya gittim. Adam öyle bi film yok dedi. Onun yüzünden izleyemedim. Bi daha da arkasını aramadım. Demek ki film gerçekmiş. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri