Best BlackList v1.00
Açiklama: Piyasadaki en iyi arama engelleme programi. Istediginiz bir kisinin numarasini eklediginizde; program, o kisiyi otomatik olarak mesgule düsürüyor. Kisi her aradiginda program onu reddederek aramasini engelliyor. Kullanimi diger arama engelleme programlarindan daha basit. Engelleme türünü de isteginize göre degistirebiliyorsunuz. Hem engelleyebiliyor, hem de mesaj gönderebiliyor otomatik olarak. Ayrica zamanlayici ile istediginiz bir gün veya saatte programin aktif olmasini saglayabiliyorsunuz. Ve program arkaplanda gizli olarak çalistigi için sisteminizi hiçbir sekilde kasmiyor. Türkçe olmasi da ayri bi güzellik
Telefonumda her zaman bulunduruyorum ve sizlere tavsiye ediyorum
DuslerForum.ORG İNDİR
VeriChat v1.00
Açiklama:
Turbo MSN'den sonra en iyi anlik mesajlasma programi. Kisaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse;
- ICQ, MSN, Yahoo ve AIM servislerine baglanabilme
- Fazla bekletmeden aninda baglanti kurabilme
- Birden fazla hesapla ayni anda baglanabilme
- Kisi Ekleme, Kisi Silme, Kisi Engelleme, Kisi Uyarilari
- Kisiler arasi arama yapabilme
- Kisisellestirilebilir pencere özellikleri (Yazi rengi vs.)
- Mesajlara çesitli yüz ifadeleri ekleyebilme
- Kisisellestirilebilir uyari ve mesaj sesleri ekleyebilme
- Her türlü dosyayi alip, gönderebilme
- Içerisinde bulunan hazir mesajlarla hizli ileti gönderebilme.
- Disarida oldugunuzda size gelen mesajlara otomatik yanit verebilme (Kisisellestirilebilir)
- Ve en önemlisi baglandiginizda "Hareketli" olarak gözükmeme.
- Tabii ki bir de Türkçe
DuslerForum.ORG İNDİR
Dashfly Minutes v2.1
Açiklama: Gelen/Giden çagrilarinizi, mesajlarinizi ve gprs baglantilarinizi kayit altina alan çok güzel bir program. Günlük ve aylik periyotlarda istediginiz kaydi tutar ve bunlarin ücretlerini hesaplar. Örnegin günlük aramalarinizda dakika limiti koyabilirsiniz. Ve dakika limitini astiginizda program bu astiginiz dakikalarin ücretini rapor olarak gösterir. Ayni sekilde bu mesajlar ve gprs baglantilari için de geçerli. Tavsiye ediyorum.
DuslerForum.ORG İNDİR
My Assistant v1.20
Açiklama: Program, adindan da anlasilacagi gibi size asistaniniz gibi yardimci olabiliyor. Telefonda en çok kullanilan üç islevi bir araya getirmis. Hem normal ses kaydedici hem görüsme kaydedici, çok islevli bir çalar saat/alarm uygulamasi ve her telefondan olmazsa olmaz otomatik tus kilidi. Hepsi tek programda toplanmis. Böylece fazla program yüklemeye gerek kalmiyor. Içerisindeki bu islevlere kisayol atayarak da isleminizi çok hizli gerçeklestirebiliyorsunuz. Çogu kisinin isine yarayacagini düsünüyorum ve tavsiye ediyorum.
DuslerForum.ORG İNDİR
FlashSMS v1.0
Açiklama: Ilginç bir programla daha karsinizdayim
Bu program karsi tarafa gönderdiginiz mesajlari otomatik olarak açiyor. Üstelik karsi tarafta programin olmasi gerekmiyor ve karsidaki telefonun modeli de önemli degil Laughing Örnekte gördügünüz gibi 2100'a attigim mesaj direk olarak ekranda gözüküyor. s60'larda ise normal mesaj gibi geliyor ama telefon öttügü gibi mesaj kendi kendine açiliyor
DuslerForum.ORG İNDİR
Açiklama: Piyasadaki en iyi arama engelleme programi. Istediginiz bir kisinin numarasini eklediginizde; program, o kisiyi otomatik olarak mesgule düsürüyor. Kisi her aradiginda program onu reddederek aramasini engelliyor. Kullanimi diger arama engelleme programlarindan daha basit. Engelleme türünü de isteginize göre degistirebiliyorsunuz. Hem engelleyebiliyor, hem de mesaj gönderebiliyor otomatik olarak. Ayrica zamanlayici ile istediginiz bir gün veya saatte programin aktif olmasini saglayabiliyorsunuz. Ve program arkaplanda gizli olarak çalistigi için sisteminizi hiçbir sekilde kasmiyor. Türkçe olmasi da ayri bi güzellik
DuslerForum.ORG İNDİR
VeriChat v1.00
Açiklama:
Turbo MSN'den sonra en iyi anlik mesajlasma programi. Kisaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse;
- ICQ, MSN, Yahoo ve AIM servislerine baglanabilme
- Fazla bekletmeden aninda baglanti kurabilme
- Birden fazla hesapla ayni anda baglanabilme
- Kisi Ekleme, Kisi Silme, Kisi Engelleme, Kisi Uyarilari
- Kisiler arasi arama yapabilme
- Kisisellestirilebilir pencere özellikleri (Yazi rengi vs.)
- Mesajlara çesitli yüz ifadeleri ekleyebilme
- Kisisellestirilebilir uyari ve mesaj sesleri ekleyebilme
- Her türlü dosyayi alip, gönderebilme
- Içerisinde bulunan hazir mesajlarla hizli ileti gönderebilme.
- Disarida oldugunuzda size gelen mesajlara otomatik yanit verebilme (Kisisellestirilebilir)
- Ve en önemlisi baglandiginizda "Hareketli" olarak gözükmeme.
- Tabii ki bir de Türkçe
DuslerForum.ORG İNDİR
Dashfly Minutes v2.1
Açiklama: Gelen/Giden çagrilarinizi, mesajlarinizi ve gprs baglantilarinizi kayit altina alan çok güzel bir program. Günlük ve aylik periyotlarda istediginiz kaydi tutar ve bunlarin ücretlerini hesaplar. Örnegin günlük aramalarinizda dakika limiti koyabilirsiniz. Ve dakika limitini astiginizda program bu astiginiz dakikalarin ücretini rapor olarak gösterir. Ayni sekilde bu mesajlar ve gprs baglantilari için de geçerli. Tavsiye ediyorum.
DuslerForum.ORG İNDİR
My Assistant v1.20
Açiklama: Program, adindan da anlasilacagi gibi size asistaniniz gibi yardimci olabiliyor. Telefonda en çok kullanilan üç islevi bir araya getirmis. Hem normal ses kaydedici hem görüsme kaydedici, çok islevli bir çalar saat/alarm uygulamasi ve her telefondan olmazsa olmaz otomatik tus kilidi. Hepsi tek programda toplanmis. Böylece fazla program yüklemeye gerek kalmiyor. Içerisindeki bu islevlere kisayol atayarak da isleminizi çok hizli gerçeklestirebiliyorsunuz. Çogu kisinin isine yarayacagini düsünüyorum ve tavsiye ediyorum.
DuslerForum.ORG İNDİR
FlashSMS v1.0
Açiklama: Ilginç bir programla daha karsinizdayim
DuslerForum.ORG İNDİR
Son düzenleme: