SvN

SvN

Bayan Üye
Merhaba arkadaşlar ben Sena. Size biraz kendimden bahsedeyim. 19 yaşındayım. Nişanlıyım.
Aslen Trabzonluyum ama Sakarya da yaşıyorum. Nickimin açılımına gelirsek ''S'' benim ismimin baş harfi ''v'', VE anlamına geliyor, ''N'' ise nişanlımın baş harfi. Bu yaz evleneceğiz, temmuz gibi düşünüyoruz. Heyecanlı mıyım, evet heyecanlıyım. Aslına evet evlenmek için erken ama kendimi bunun için hazır hissediyorum. Sessiz, sakin biriyim konuşmayı pek sevmem ve kalabalıktan hiç hoşlanmam. Bu yüzden okul hayatımda biraz fazla yalnız kaldım diyebilirim ama benim en yakın arkadaşım nişanlım oldu o yüzden pek dert etmiyorum. Lise mezunuyum diplomamı aldıktan sonra okumayı bıraktım ama bu tamamen okumayı bıraktığım anlamına gelmiyor belki daha sonra :). Başak burcuyum bu arada. He bir de 3 kardeşiz. Ablam, ben ve erkek kardeşim. Evet ben ortancayım :D.

Hobilerime gelirsek: Yüzmeyi severim babam ve kardeşimle birlikte haftasonları yüzme havuzlarına gideriz. Pek kitap okumam ama okudum mu da böyle fantastik türü kitaplar okurum. En sevdiğim film Avatar, hani şu mavi yerlili olan film yani :). Müzik türü olarak daha çok pop ile rock arası dinlemeyi seviyorum. Hala bilgisayar oyunları oynuyorum ama bu aralar azaldı tabi. Hem evleneceğim aklıma geldikçe dahada bir azalıyor. Yemek yapmaya bayılırım. En sevdiğim yemeeek... Aslında bütün yemekleri seviyorum ne kadar oburum :D.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar arkadaşlar ani bi kararla bu konuyu açmaya karar verdiğim için böyle kısa bi yazı ortaya çıktı belki sonradan aklıma gelen olursa buraya eklerim ama herhalde bu kadar:scratch:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri