Bence susuzluk ..
SeN_UmUtSuN Bayan Üye 5 Eyl 2009 #2 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? Hiçbiri seçeneğini koyarsan herkes Hiçbiri Der =)) Hiçbiri
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 5 Eyl 2009 #3 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? sigarasızlık =) hiçbiri..
B Baybey1 Kayıtlı Üye 6 Eyl 2009 #4 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? hiçbiri tabi ama çok zor kalırsam açlık çekerim susuzluk çekemem oruç tutacam diye 2 gün önce hastanede sabahladım susuzluktan oryç yasak artık
---> Susuzluk mu Açlık mı ? hiçbiri tabi ama çok zor kalırsam açlık çekerim susuzluk çekemem oruç tutacam diye 2 gün önce hastanede sabahladım susuzluktan oryç yasak artık
3mRe Banned 7 Eyl 2009 #6 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? Hiçßiri Koymasaydın Kşke HiçBiri Ama Birini Seç Deseler Açlık Derim..
TSunami_61 Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #8 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? GaLateia' Alıntı: sigarasızlık =) hiçbiri.. Genişletmek için tıkla ... hahaha bende silahsızlık yazayım
---> Susuzluk mu Açlık mı ? GaLateia' Alıntı: sigarasızlık =) hiçbiri.. Genişletmek için tıkla ... hahaha bende silahsızlık yazayım
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #10 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? Hiçbiri. Birini Seçmek Şartsa Açlık.
yesil83 Bayan Üye 18 Ara 2011 #13 ---> Susuzluk mu Açlık mı ? elbette hic biri ama bir muddet sonra insan acligini bastirabilsede susuzlugu bastiramiyor git gide artiyor susuzluk... insan ac bir kac gun yasar ama susuz yasayamayacagina gore aclik diyorum.
---> Susuzluk mu Açlık mı ? elbette hic biri ama bir muddet sonra insan acligini bastirabilsede susuzlugu bastiramiyor git gide artiyor susuzluk... insan ac bir kac gun yasar ama susuz yasayamayacagina gore aclik diyorum.