Suskunluğum Asaletimden Değil :D
leylmira Bayan Üye 10 Ağu 2012 #3 ---> Suskunluğum Asaletimden Değil Elsa' Alıntı: Ne kadar doğru. Genişletmek için tıkla ... düşündümde bende bazen içimden saydırıyorum
---> Suskunluğum Asaletimden Değil Elsa' Alıntı: Ne kadar doğru. Genişletmek için tıkla ... düşündümde bende bazen içimden saydırıyorum
Elsa Bayan Üye 10 Ağu 2012 #4 ---> Suskunluğum Asaletimden Değil leylmira' Alıntı: düşündümde bende bazen içimden saydırıyorum Genişletmek için tıkla ... Öyle oluyor genellikle. Suskunluğumuz, hanımefendiliğimizdendir o halde. Bu hanımefendilik, asalet içerir. Yanlış mıyım?
---> Suskunluğum Asaletimden Değil leylmira' Alıntı: düşündümde bende bazen içimden saydırıyorum Genişletmek için tıkla ... Öyle oluyor genellikle. Suskunluğumuz, hanımefendiliğimizdendir o halde. Bu hanımefendilik, asalet içerir. Yanlış mıyım?
leylmira Bayan Üye 10 Ağu 2012 #5 ---> Suskunluğum Asaletimden Değil Elsa' Alıntı: Öyle oluyor genellikle. Suskunluğumuz, hanımefendiliğimizdendir o halde. Bu hanımefendilik, asalet içerir. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne denirki alkış
---> Suskunluğum Asaletimden Değil Elsa' Alıntı: Öyle oluyor genellikle. Suskunluğumuz, hanımefendiliğimizdendir o halde. Bu hanımefendilik, asalet içerir. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne denirki alkış