Suskunlar dizisi böyle yaparsa izleyicinin ilgisini kaybedebilir !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Suskunlar dizisini yazdı:

“Suskunlar” dizisinin (Show TV) perşembe akşamlarına girişi, hani nasıl derler, tam da zamanında oldu. Bir süredir kendini tekrara bağlayan “Kurtlar Vadisi Pusu” ve “Fatmagül’ün Suçu Ne?” ikileminden bir üçüncü şıkla kurtulmuş oldum kendi adıma... Neyse. Dizinin son iki bölümü Ahmet Kaya şarkılarından yapılan seçkilerle dikkat çekmeyi başardı.

Bir nevi Kaya’nın ‘resitaller’ isimli albümünün klipini izliyormuş hissine kapılıyorum “Suskunlar”ı izlerken... Bu, işin melodik ayağı. Bir de senaryo ayağı var ki, korkarım gelecek bölümlerde iki yol arkadaşını birbirine düşürecek tipik bir Türk dizisi klişesi havası veriyor. Bilirsiniz işte aynı kıza aşık olan iki arkadaş... İyi de “Suskunlar” öyle bir dizi değil ki, olmamalı da bir yandan.

---> Suskunlar dizisi böyle yaparsa izleyicinin ilgisini kaybedebilir !

ilk 2 bolumunu izledim 3 ve 4 du kacirdim :)

artik suyu cikti iki arkadsin ayni kisiye asik olmasi, 2 kardesin ayni kisiye asik olmasi..
dizi yapanlar neden daha genis fikirli olmuyorki neden daha yeni seyler uretmiyor?

artik ayni konulardan midem bulaniyor

Olur niye olmasın..Güzel dizi

dizi izlemeyeli uzun zaman oldu hiçbir diziden haberim yok) fikir belirtemiicim yeşillik olsun diye yorum yapayım dedim)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri