SürreaL / SürreaList (Gerçeküstü,Soyut,Fantastik) TabLoLar..

RaPizM^^

Bayan Üye
Konu içerisinde soyut (sürreal) resim çalışmaları görebilirsiniz. Hepsi ünlü sürrealist ressamların eserleridir. Bazı sürreal ve fantastik resimler çizen ünlü ressamlar şunlar; Salvador Dalí, Vladimir Kush, Rob Gonsalves, Jacek Yerka, Joan Miró Ferra, Serpil Gümülcineli Öztürk.

193928dalibailarinanacabeadamo.jpg

21st_Century_Dream_by_RainerKalwitz.jpg

Circus_Of_Lunacy_by_JamesRM.jpg

anticipationofnightssheky7.jpg

chessyv6.jpg

coolestpictureillusion1dm1.jpg

coolestpictureillusion1vf8.jpg

coolestpictureillusion2bi9.jpg

---> SürreaL / SürreaList (Gerçeküstü,Soyut,Fantastik) TabLoLar..

pek bi güzeller yaa..dali vardı bi ara türkiyede de gidememiştim ./

gerçekten cok güzeLLer..
bende bi tablo istiorum bölee :cool:

Merhaba siteye yeni uye oldum,uye olma sebebim tamamen aylardir aradigim bir resmi bulma istegimle alakali ve en uygun yerin mesaj tarihleri ve icerikleri acisindan burasi oldugunu dusundum.Belki de yanlis yerdeyim bilemiyorum.Yonledirme ve cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
Bahsettigim resimle alakali ne ressami ne de ismini biliyorum.Sadece resmi tarif edebilirim.Umarim bilen birileri olur.
Buyuk genis bir odanin icten cizilmis bi resmi bu ve ortasinda yerede diz cokmus bir kiz onunde acik olan kitaba bakiyor.Odanin kapisindan iceri deniz giriyor.Odada bi somine var ve sominen ustunde icinde gemi olan bir tablo var.
Resimle alakali hatirladigim ayrintilar bunlar.Umarim bileniniz vardir ve sayet yanlis yerde laf kalabaligi olduysa uzgunum.
Iyi gunler arkadaslar...

tablo hakkında biraz daha bilgiye sahip olabilsek bulurduk..
bnde bilmiorum :/

rica ederm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri