Suriyeli Kürtler'in Kampında Çatışma

Bezmi$h

Banned
Kuzey Irak'ta yayın yapan ve eski Bölgesel Yönetimin Başbakanı Berham Salih'e ait olduğu belirtilen Xendan adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Duhok'un Xinis ilçesinde bulunan ve Suriye 'deki Kürdistan Özgürlük Hareketi mensuplarının eğitim gördüğü askeri kampta dün silahlı çatışma çıktı.

Çıkan silahlı çatışma sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

ÇATIŞMA SEBEBİ, ASKERİ EĞİTİMİ REDDETMEK

Suriyeli Kürt askerlerin eğitildiği kampta 1 kişinin ölümü ve 4 kişinin silahla yaralanmasına neden olan çatışmanın, kampta askeri eğitim gören 15 kişinin, askeri eğitim almak istememesi ve sivil hayata dönmek istemelerinden kaynaklandığı iddia edildi.

Haberi, Kuzey Irak'ta yayın yapan ve bölgesel yönetimin eski başbakanı Berham Salih'e ait olduğu belirtilen Xendan adlı internet sitesi yayınladı. Habere göre Duhok'un Xinis ilçesinde bulunan ve Suriye'deki Kürdistan Özgürlük Hareketi mensuplarının eğitim gördüğü askeri kampta dün askerlerle onlara eğitim veren komutan arasında silahlı çatışma çıktı.

ASKERLER, KOMUTANLA KAVGA ETTİ

Askeri eğitim gören Suriyeli Kürt askerler ile onlara eğitim veren bir komutan arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri