ben oLsam bi taraFımı sarı bi tarafımı Lacivert yapardm aLnımada feNer yazardm :175:
CeYDa^^ Banned 2 Haz 2009 #1 ben oLsam bi taraFımı sarı bi tarafımı Lacivert yapardm aLnımada feNer yazardm :175:
kanat$z_melek Bayan Üye 2 Haz 2009 #2 ---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN Bir yarısını SİYAH'a diğer yarısını BEYAZ'a (yaptırmıştım,koskoca BJK yazmıştım)
---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN Bir yarısını SİYAH'a diğer yarısını BEYAZ'a (yaptırmıştım,koskoca BJK yazmıştım)
^shékér kıs^ Bayan Üye 2 Haz 2009 #3 ---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN bu renk ve bu renk
BoNiBoN... Banned 2 Haz 2009 #4 ---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN bunlar oyun tarzında değilmi :s
CeYDa^^ Banned 3 Haz 2009 #5 ---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN BoNiBoN...' Alıntı: bunlar oyun tarzında değilmi :s Genişletmek için tıkla ... bence yarı oyun yarı sohbet sohbet edioruz gibi bişe oLuo ama bir probLem vrsa gereğini yapabiLirim
---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN BoNiBoN...' Alıntı: bunlar oyun tarzında değilmi :s Genişletmek için tıkla ... bence yarı oyun yarı sohbet sohbet edioruz gibi bişe oLuo ama bir probLem vrsa gereğini yapabiLirim
¤psYchic¤ Kayıtlı Üye 3 Haz 2009 #9 ---> surat boyaMa parTisi oLsa yüzünü hanGi RENgE BOyARDNN siyah beyaz kırmızı