Süper hero server herkezin aradığı ender mod dal içeri

frago32

Banned
95.173.173.222

Merhaba arkadaşlar öncelikle oyunda adım CattYTeaM | CeHee oyunda bi teşekkür edin benim için yeterlidir bu tanıtım için kesinlikle bi karşılık almıyorum kimseden
Bari siz teşekkür edin sevnelim demi yani Hadi geçelim anlatıma
...Şimdi Süper Hero Mod'da 2 çeşit hero vardır.

A) Skill'siz herolar

Arkadaşlar bu herolar otomatik olarak devreye girer.Mesela batman her el başı silah verir.Mesela süperman can verir.Yani bu tür heroları kullanmak için sadece seçmeniz yeterlidir.

B) Skill'li Herolar

Arkadaşlar asıl zor kısım burasıdır.Çoğu kişinin anlıyamadığı bölüm burasıdır.Şimdi ilk olarak şunu belirteyim en fazla 3 tane skill'li Hero Seçebilirsiniz.

Diyelimki ben oyundayım ve 3 tane skill'li heromu seçtim.Sırasıyla şu heroları seçtim

1. Hulk
2. Spiderman
3. Cyclops

Şimdi consoleyi açıyorum ve

bind x +power1
bind c +power2
bind f +power3

şimdi ben bunları yazdıkdan sonra eğer x'e basarsam birinci seçtiğim heronun skill'ini yani benim seçimime göre Hulk'ı kullancaktım...

c'ye basarsam ikinci seçtiğim heronun skill'ini yani benim seçimime göre Spiderman'ınkini kullancaktım..

f'ye basarsam üçüncü seçtiğim heronun skill'ini yani benim seçimime göre Cyclops'un skillini kullancaktım...

Eğer şöyle yapsaydım
bind f +power1

Bu sefer f'ye bastığımda birinci seçtiğim heronun skill'ini yani benim seçimime göre Hulk'ı kullancaktım

Arkadaşlar burda illa c,f,x tuşlarını kullanmak zorunda değilsiniz.İşin özü şu ;

bind istediğintuş +power1
bind istediğintuş +power2
bind istediğintuş +power3

Ve unutmayın skilleri seçtiğiniz heroların sıralarına göre kullanırsınız.
bind istediğintuş +power1 yaptığınızda bu tuşla ilk seçtiğiniz heronun özelliğini kullanırsınız...
NOT : Heroların skilli olup olmadığını heroların özellikleri adlı konudan bakabilirsiniz.Skill'li heroların açıklamasında parantez içinde Skill'lidir yazar.

Oyuncuların Kullanacağı Komutlar

say /clearpowers ===> Skillerinizi sıfırlar...
( ölüyken yapabilirsiniz... )

say /playerlevels ===> Oyuncuların levellerini görmenizi sağlar...

Tek yapmanız gereken consola connect 95.173.173.222 yazmak iyi oyunlar

Server ip :::::::::::::::::::: 95.173.173.222

SERVER SXE'lidir

Arkadaşlar bu eğlenceyi kaçırmayın cs de bu modu bulmak çok zor bulduğunuz fırsatı elinizden kaçırmayın yaz tatiline kadar parası ödendi level kaybı olmaması için modeminizi kapatmayınız. genede tedbir olarak her level atladığınızda foto çekiniz adminlere veya kuruculara gösterin ßß

Oyundaki adımı yukartta belirttim bi sorununuz veya probleminiz olursa seve seve yardımcı olurum

Son bişey Daha arkadaşlar CattYTeaM | klanına gelirseniz çok mutlu olurum Tekrardan iyi oyunlar

---> Süper hero server herkezin aradığı ender mod dal içeri

95.173.175.42 Hrkesi bekleriz sw yeni açılmıstır slotluk beleştir adminlik yarışması var full sw herkezi bekleriz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri