Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı OQHS8o6lawQ
H HaDeS Kayıtlı Üye 22 Nis 2013 #1 Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı Son düzenleme: 1 Haz 2013
LaZZkopateLLa Bayan Üye 20 May 2013 #2 ---> Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı Kendi padişahlığı döneminde kendi itibarını koruması gerek. Çok yerinde bir uyarı.
---> Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı Kendi padişahlığı döneminde kendi itibarını koruması gerek. Çok yerinde bir uyarı.
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 May 2013 #3 ---> Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı LaZZkopateLLa' Alıntı: Kendi padişahlığı döneminde kendi itibarını koruması gerek. Çok yerinde bir uyarı. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ..kesinlikle verilmesi gerekne mesajı iyi yakalamışsınız... (+)
---> Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı LaZZkopateLLa' Alıntı: Kendi padişahlığı döneminde kendi itibarını koruması gerek. Çok yerinde bir uyarı. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ..kesinlikle verilmesi gerekne mesajı iyi yakalamışsınız... (+)
H HaDeS Kayıtlı Üye 1 Haz 2013 #4 ---> Sultan Süleyman'dan Kaptan-ı Derya'ya uyarı benim şehzadem bi sancak beyidir....