SuçLu KiM?

Esradeniz

Bayan Üye
Çoğunluğumuz yaşadığımız her türlü olumsuzluklardan hep bir başkasını suçlarız. Genelde böyledir değil mi?...

Çok az insan kendi içine bakar. Başkalarının yanlışlarını, başarısızlıklarını ya da başarılarını eleştirirken , eleştirildiğimizde tepkisel davranırız. Ya da eleştirilmek istemeyiz.

İşte ben de ;

Zor olduğunu bildiği halde içinde derinliklerinde fenerle kendini aramaya cesaret etmiş, satır aralarında çözümler aramış, yaşadığı olumsuzluklarda önce kendini sorgulamış insanlara sesleniyorum..

Çekim yasasına inanan var mı? ... Varsa bu mesajım zaten mıknatıs olacaktır.

Anten Kunten işler bunlar diyenler hiç bulaşmasın.
Bilakis Antenler arıyorum.:2:

---> SuçLu KiM?

Ben çekim yasasına inanıyorum hani insanın korktuğu başına gelir derler pek çok kez öle oldu bana da
Bence dünyaya nasıl bir enerji veriyorsak aynı şekilde bize geri döner
Her olaya kötü yönden bakarsak yaklaşırsak, hayat bütün kötülükleri karşımıza çıkarır..
Birini öbürünü eleştirmeden önce kendimize bakmalıyız ben nasıl davranıyorum ki başkaları da bana böle davranıyor
Güzel konu :)

---> SuçLu KiM?

Ben çekim yasasına inanıyorum hani insanın korktuğu başına gelir derler pek çok kez öle oldu bana da
Bence dünyaya nasıl bir enerji veriyorsak aynı şekilde bize geri döner
Her olaya kötü yönden bakarsak yaklaşırsak, hayat bütün kötülükleri karşımıza çıkarır..
Birini öbürünü eleştirmeden önce kendimize bakmalıyız ben nasıl davranıyorum ki başkaları da bana böle davranıyor
Güzel konu :)

teşekkür ederim..insan karşındaki kişiyi kendi kalıbı içersine sokmamalı,herkezi olduğu gibi kabullenmeli,insan kolay değişime uğramaz,sokma akıllada 10 adım gitmez o yüzden suçu bir başkasının üzerine atıp ağız kalabalığı yapmaktansa bunun asıl nedenini içimize sorup sorgulamalıyız..

etrafımızdakileri biz secemeyiz ama yanımızdakileri seçen bizleriz:155:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri