Buğra1
Kayıtlı Üye
Fenerbahçemizin 100. yılı, Marmaris'te Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği yemekle kutlandı. Pineta Otel'de yapılan kutlamaya Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Muğla Valisi Temel Koçaklar, Kulübümüz Başkan Vekili Nihat Özdemir ve çok sayıda taraftar katıldı. Fenerbahçe andıyla başlayan kutlamada Nihat Özdemir, Kenan Evren'e üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların imzası bulunan 100. yıl forması hediye etti. Fenerbahçe'nin 100. yılını gören taraftarların şanslı olduğunu belirten Nihat Özdemir, "Bu bir süreç, biz 100. yılı görme şansına eriştik. Fenerbahçe 100. yılında yalnız futbolda değil, yarıştığımız bütün branşlarda şampiyonluğu hedefliyor. Bunun için taraftarlarımızın sadece futbol takımını değil, diğer branşlardaki başarılarımızı da dikkatle izlemelerini istiyoruz" dedi.
Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen maçları izleyemediğini kaydeden Kenan Evren ise, "Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğim zaman tansiyonum yükseliyor. Fenerbahçe kötü oynadığı, mağlup olduğu zaman üzülüyorum. Tansiyonumu ölçtürüyorum, 16-17'ye çıkmış. Sağlığım daha önemli diyerek takımımın maçlarını izlemeyi bıraktım ama diğer takımların maçlarını rahatlıkla izleyebiliyorum" şeklinde konuştu.
Salonu dolduran Marmaris'teki taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar marşlar söyleyerek, kulübümüzün 100. yılını kutladı.
Yazı ile ilgili fotoğraflar
Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen maçları izleyemediğini kaydeden Kenan Evren ise, "Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğim zaman tansiyonum yükseliyor. Fenerbahçe kötü oynadığı, mağlup olduğu zaman üzülüyorum. Tansiyonumu ölçtürüyorum, 16-17'ye çıkmış. Sağlığım daha önemli diyerek takımımın maçlarını izlemeyi bıraktım ama diğer takımların maçlarını rahatlıkla izleyebiliyorum" şeklinde konuştu.
Salonu dolduran Marmaris'teki taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar marşlar söyleyerek, kulübümüzün 100. yılını kutladı.
Yazı ile ilgili fotoğraflar