Şuanki ayakkabı markanızz ?

---> Şuanki ayakkabı markanızz ?

adidas_stan smith önce şimdi daima ;)

Marka giymem pek..

Eskilerden kalma bi converse'm var marka olarak,,bir de kemal tancadan aldığım bir babet...

Pazarlarda ya da mağazalardaki 10-20 millonluk ayakkabılardan alırım D:

Memnunum...Rahatım D:

Marka giymem pek..

Eskilerden kalma bi converse'm var marka olarak,,bir de kemal tancadan aldığım bir babet...

Pazarlarda ya da mağazalardaki 10-20 millonluk ayakkabılardan alırım D:

Memnunum...Rahatım D:

Hahah.

O Halde Forza Pazar MaLı.

40 TL lik Pazar Malı Giyiniyorum.Mutluyum Papuclarımla.xD
Markalar Ayakkabı Dolabında Mısıl Mısıl Yatıyor.Çeyizime Kaldırdım.:pp

Hahah.

O Halde Forza Pazar MaLı.

40 TL lik Pazar Malı Giyiniyorum.Mutluyum Papuclarımla.xD
Markalar Ayakkabı Dolabında Mısıl Mısıl Yatıyor.Çeyizime Kaldırdım.:pp

Öyle akınım... Ayakkabıya fazla para vermem...
En fazla ayakkabıya verdiğim para işte Kemal Tancadan indirimde iken aldığım 80 millonluk babet...Sor kaç kere giydin diye... 1 kerecik arkadaşımın nişanında..Kıyamıyorum malum...Benim gibi 10 millonluk ayakkabı giyen için o ayakkabı altın altın D:
Converseyi de zamanında 70 ytlye aldıydım...O da yırtık pırtık oldu...

Valla geçensene 10 millona aldığım babeti hala giyiyorum..Hiçbişeyi de yok..

Öyle akınım... Ayakkabıya fazla para vermem...
En fazla ayakkabıya verdiğim para işte Kemal Tancadan indirimde iken aldığım 80 millonluk babet...Sor kaç kere giydin diye... 1 kerecik arkadaşımın nişanında..Kıyamıyorum malum...Benim gibi 10 millonluk ayakkabı giyen için o ayakkabı altın altın D:
Converseyi de zamanında 70 ytlye aldıydım...O da yırtık pırtık oldu...

Valla geçensene 10 millona aldığım babeti hala giyiyorum..Hiçbişeyi de yok..
Aynen Hemşirem.

80 Liralıkta Ayağımızda Eskiyor,10 Liralıkta.Orda Ha Adidas Nike Yazmıs,Ha Boş Durmus.

Allah Seni İnandırsın 30 Liralık Çakma Adidaslarım Vardı 1 Sene Paşa Paşa Giyindim.Ayıptır Söylemesi Geçen Sene Yaz Ayında 120 Liraya Adidas Aldım Şuanda Harap Bitap Durumda Bakalım Ne Zaman Parcalayacağız.

Üstelik 80 Lira Bir Papuca Vereceğime Üstüne 5 Lira Daha Koyar Gider Bjk Forması Alırım Kulübüm Kazanır.: )

Aynen Hemşirem.

80 Liralıkta Ayağımızda Eskiyor,10 Liralıkta.Orda Ha Adidas Nike Yazmıs,Ha Boş Durmus.

Allah Seni İnandırsın 30 Liralık Çakma Adidaslarım Vardı 1 Sene Paşa Paşa Giyindim.Ayıptır Söylemesi Geçen Sene Yaz Ayında 120 Liraya Adidas Aldım Şuanda Harap Bitap Durumda Bakalım Ne Zaman Parcalayacağız.

Üstelik 80 Lira Bir Papuca Vereceğime Üstüne 5 Lira Daha Koyar Gider Bjk Forması Alırım Kulübüm Kazanır.: )

Çılgın D:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri