Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ?
LoKuMuM<3 Bayan Üye 8 Ağu 2010 #2 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? Evet ben başlıyorum. Trabzona tekrar geri dönüp inşaatta gidip onu görmek :R xD
---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? Evet ben başlıyorum. Trabzona tekrar geri dönüp inşaatta gidip onu görmek :R xD
G Gülümse. Bayan Üye 8 Ağu 2010 #3 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? LoKuMuM<3' Alıntı: Evet ben başlıyorum. Trabzona tekrar geri dönüp inşaatta gidip onu görmek :R xD Genişletmek için tıkla ... Öyle inşaatlara gidilmez otur evinde xD Şuan Bursa otobüsünde olsam tam süper olurdu bence.
---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? LoKuMuM<3' Alıntı: Evet ben başlıyorum. Trabzona tekrar geri dönüp inşaatta gidip onu görmek :R xD Genişletmek için tıkla ... Öyle inşaatlara gidilmez otur evinde xD Şuan Bursa otobüsünde olsam tam süper olurdu bence.
...spoiled... Bayan Üye 8 Ağu 2010 #4 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? suanda havuzda yuzmak super olurdu ay ısıqında
Tox'e Bayan Üye 8 Ağu 2010 #5 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? Kaçırdığım partide :| Son düzenleme: 8 Ağu 2010
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 8 Ağu 2010 #6 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? sorana bide soruya bakıyorum tam yasına uygun bi soru suan ne yapsanız güzel olurdu ? sana atarlansam cok güzel olurdu ama sanırım bunu şimdi yaptım xD
---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? sorana bide soruya bakıyorum tam yasına uygun bi soru suan ne yapsanız güzel olurdu ? sana atarlansam cok güzel olurdu ama sanırım bunu şimdi yaptım xD
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Ağu 2010 #8 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? Ev işleri bitmiş,uyuyor olsam..
_KonteS_ Bayan Üye 11 Ağu 2010 #10 ---> Şuan Ne Yapsanız Güzel Olurdu ? eski sevvgilime tokadı gecirsem