şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz???
~~yolcu™~~ Kayıtlı Üye 21 Şub 2009 #2 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? bu zorlukları nasıl yeneceğimi düşünüyorum sevgilimi
İnci 1907 Prenses 21 Şub 2009 #3 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? diger hiçbişey düşünmüyorum
naughty_girl Bayan Üye 21 Şub 2009 #4 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? bu zorlukları nasıl yeneceğimi düşünüyom
Salvo Kayıtlı Üye 21 Şub 2009 #5 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? Hava ne zaman düzlck onu
Q qReenDayS<3... Bayan Üye 21 Şub 2009 #6 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? hmm vaLLa su anda cnım cok sıkkın yarının ne oLacaını ve ne getırcegını dusnmekLe mesguLum...
---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? hmm vaLLa su anda cnım cok sıkkın yarının ne oLacaını ve ne getırcegını dusnmekLe mesguLum...
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #8 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? bu zorlukları nasıl yeneceğimi düşünüyorum..
Deniz kızı Bayan Üye 12 Haz 2012 #9 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? bu zorlukları nasıl yeneceğimi düşünüyorum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Haz 2012 #10 ---> şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz??? Diğer ; Eylül ayını düşünüyorum